Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.0°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C15.3°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
9.0°C13.8°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
8 °C
7.9°C14.1°C
0 BF 87%
avgileaks / Πρόταση για καθημερινή εκπομπή στον Κώστα Σημίτη;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

avgileaks / Πρόταση για καθημερινή εκπομπή στον Κώστα Σημίτη;

Έντονες είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πιέσεις στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη προκειμένου να αποδεχθεί πρόταση για καθημερινή εκπομπή μετά την πετυχημένη εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ.

Οι ιθύνοντες του καναλιού (σ.σ.: τα στοιχεία του καναλιού είναι στη διάθεση της εφημερίδας), έκπληκτοι από την αξιοπρόσεκτη εμφάνισή του, τον λόγο του και το εντυπωσιακό γραφείο από το οποίο έδωσε την πρόσφατη συνέντευξη, έχουν ρίξει όλες τις ελπίδες να ανέβει η ενημερωτική ζώνη του σταθμού με τη ριζοσπαστική ιδέα που έχουν για τον πρώην πρωθυπουργό.

“Μέχρι τώρα εκπομπή είχαν εν ενεργεία ή πρώην υπουργοί. Ποτέ ξανά ένας πρώην πρωθυπουργός δεν είχε εκπομπή” τονίζουν στην “Αυγή” πηγές που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Το κόνσεπτ του talk show, ομολογουμένως αρκετά πρωτότυπο, θα επικεντρώνεται στους πολιτικούς προβληματισμούς και στις προτάσεις του πρώην πρωθυπουργού. Πολίτες, βουλευτές, χρηματιστές, πρώην πολιτικοί, υποψήφιοι πρωθυπουργοί και εκπρόσωποι των θεσμών, ανάλογα με την επικαιρότητα, θα συναντώνται on camera μαζί του και θα έχουν την ευκαιρία να παίρνουν τρεις απαντήσεις στα αντίστοιχα ερωτήματά τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ο τίτλος της 30λεπτης βραδινής εκπομπής. Στο τραπέζι πάντως έχουν πέσει οι εξής προτάσεις: “1996-2004: Η χρυσή οκταετία”, “Πάντα παρών”, τα μάλλον κινηματογραφικά “Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου”και “Καληνύχτα και καλή τύχη” και το αγγλόφωνο “Ask Simitis”. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθεί μισάωρη εκπομπή κλασικής μουσικής προκειμένου να μπορούν οι τηλεθεατές να αφομοιώσουν το μήνυμα της εκπομπής.

Ως οφείλαμε, αναζητήσαμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε την είδηση και από την πλευρά του Κ. Σημίτη, αλλά δεν κατέστη εφικτό. Επιπλέον, λόγω της χθεσινής Πρωταπριλιάς πιστεύουμε ότι δεν ήταν κατάλληλη ημέρα για επιβεβαίωση. Δεσμευόμαστε πάντως να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να ολοκληρώσουμε την είδηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL