Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Μπέρδεψε τις "γραμμές" ο κ. Βαρβιτσιώτης στα εργασιακά και τον επανέφεραν άμεσα στην τάξη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπέρδεψε τις "γραμμές" ο κ. Βαρβιτσιώτης στα εργασιακά και τον επανέφεραν άμεσα στην τάξη (Video)

https://www.youtube.com/embed/BpNYUTfpH-4

Έλαβε ένα μήνυμα sms στο κινητό του και ακολούθησε διευκρίνιση, μη τυχόν και φανεί ότι η Ν.Δ. συντάσσεται με την κυβέρνηση έστω κατά το ελάχιστο σε ένα θέμα που αφορά τη διάσωση των εργαζομένων αντί των επιχειρήσεων, έστω και μία φορά.

Έτσι ενώ αρχικά δήλωσε: «Είμαστε μαζί με την κυβέρνηση για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις θεωρούμε ότι μια λογική μέση οδό μπορεί να βρεθεί που θα υπερασπίζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν θα καταλήξουμε σε κάτι εξαιρετικά εκτός.» Πριν το κλείσιμο της εκπομπής παρενέβη για να διορθώσει:

«Παρανόησα» είπε διευκρινίζοντας "έλαβα ένα μήνυμα", «όταν έλεγα ότι συμφωνούμε στα εργασιακά δεν εννοούσα ότι συμφωνούμε στα ιδεοληπτικά, π.χ. στο συνδικαλιστικό νόμο, που δίνει μάχη χαρακωμάτων η κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας δεικτικά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του συνέστησε στον Μ. Βαρβιτσιώτη "να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ για τις εργασιακές σχέσεις ώστε, την επόμενη φορά που θα κληθεί να τοποθετηθεί σε τηλεοπτικό πάνελ, να μη χρειαστεί να “λάβει μήνυμα” από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας".

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL