Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Yolo man, ή τζάμπα man ο Κυριάκος;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Yolo man, ή τζάμπα man ο Κυριάκος;

YOLO man ή τζάμπα man ο Κυριάκος, ένα είναι σίγουρο. Μόνο αυτός δεν αποφασίζει τη γραμμή της Ν.Δ. Όλοι οι άλλοι μπορεί, ο κ. αντιπρόεδρος, ο κ. Βορίδης, ο κ. Σαμαράς... Όλοι οι άλλοι, πλην του Κ. Μητσοτάκη, που βολεύτηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καθόλου δεν πέρασε από το μυαλό του κ. Χατζηνικολάου να θέσει ένα ερώτημα στον αρχηγό της Ν.Δ. για την προκαταρκτική έρευνα του εισαγγελέα για το πόθεν έσχες το δικό του και της συζύγου του κατά τη διάρκεια του μονολόγου του αρχηγού της Ν.Δ. επί 34 λεπτά.

«Μόνιμο αίτημα οι εκλογές» είπε και όλες οι αντιφατικότητες νόμιζε ότι διαλύθηκαν. Τι και αν κατέρρευσε το βασικό επιχείρημα της η Ν.Δ. περί κυβερνητικής ανικανότητας, αναδύθηκαν με τη βοήθεια των καναλιών το 4ο Μνημόνιο και η επίπληξη για τη μη «ιδιοκτησία» των μέτρων.

«Παρεξήγηση» τα λόγια του αντιπροέδρου να μην κλείσει η αξιολόγηση λέει ο αρχηγός και την άλλη μέρα ο κ. Βορίδης «καμία αντίφαση» δεν βρίσκει στα όσα είπε ο Άδωνις. «Διαφωνούσα και το 2015. Δεν έπρεπε να ψηφίσουμε τα μέτρα για να πέσει η κυβέρνηση» είπε. Η Κ. Παπακώστα μία μέρα μετά δηλώνει ότι πρέπει να ψηφιστούν τα αντίμετρα και να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών. Στις πόσες συνιστώσες καίγεται η Ν.Δ.;

https://www.youtube.com/embed/rdNgR3bgGZY?rel=0

«Τζάμπα μάγκες» αποκάλεσε ο κ. Μεϊμαράκης αυτή την εκ του ασφαλούς πολιτική της Ν.Δ. και ο κ. Βορίδης επιχείρησε δημόσια στο τηλεπαράθυρο του ΑΝΤ1 να ξεγλιστρήσει στη μόνη λέξη που όλοι συμφωνούν, «εκλογές». Όμως ούτε καν στον χρόνο δεν τα βρίσκουν.

«Απελευθέρωση πόρων» οι απολύσεις στο Δημόσιο είπε ο Κυριάκος, εμπνευσμένος από τα ένδοξα χρόνια της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στη χρήση του πολιτικού λόγου. Όσο πιο πολύ διαβεβαιώνει δημόσια ότι δεν θα κάνει απολύσεις, τόσο ο νεοφιλελευθερισμός του τον προδίδει. «Μεγάλος ασθενής το Δημόσιο».

Κάποια στιγμή πρέπει να μας πουν αν τα μέτρα που δεν θα ψηφίσουν τα πιστεύουν, γιατί συχνά επαίρονται μεμφόμενοι τους κυβερνητικούς για την «ιδιοκτησία» τους, κι ας αφήσουν το περίλυπο ύφος στα τηλεπαράθυρα για τους συνταξιούχους, που ούτε το επίδομα -κατ’ εντολή Σόιμπλε- δεν θέλησαν να τους δώσουν.

«Στο καφενείον ‘Η ΕΛΛΑΣ’ ο σαλτιπάγκος πουλά τα νούμερα φτηνά»… μέσω Λονδίνου και ο ανήκων στην ίδια συνιστώσα Μ. Βορίδης χειροκροτεί την «πατριωτική του κίνηση».

Γνωρίζουμε στην πράξη πώς εννοεί η Ν.Δ. τις επενδύσεις: αεροδρόμια, ΟΛΠ, Ελληνικό. Ζήλεψα όμως, τα άπταιστα αγγλικά «put the kot down slowly» του Άδωνι: "If you want to buy Greece, buy it now. Cause it's cheap!".

Το εξώδικο του Ιβ. Σαββίδη στον Κ. Μητσοτάκη μόνο για την ΕΡΤ ήταν είδηση. Στα άλλα κανάλια... τσιμουδιά.

«Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρεί ότι θα κλείσουμε ώς τις 20 Μαρτίου» είπε ο Ν. Ρογκάκος (ΑΝΤ1). Μόνο ο πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, ο επικεφαλής του EWG Τόμας Βίζερ, ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπ. Καζνέβ κ.ά.

Του ξέφυγε η αλήθεια του κ. Ντσούνου στον ΣΚΑΪ και μας εξήγησε γιατί μας πυροβολούν καθημερινά με τα μέτρα που επιθυμούν να επιβάλουν οι δανειστές. «Οι διαρροές προέρχονται μόνο από αυτούς, από την κυβέρνηση τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή μπροστά στην πολυπόθητη «ατάκα». «Τα εγκλήματα έγιναν στην Κηφισιά και τα αυτοκίνητα αυτά ήταν Mercendes” ειρωνεία του κ. Φωτήλα με στόχο το Ν. Μανιό και το «ταξικό πρόσημο». Μικροπολιτική εκμετάλλευση, ευτελισμός του πολιτικού λόγου χωρίς όριο… ούτε καν τις δολοφονίες οδηγών ταξί.

https://www.youtube.com/embed/qojvPm40cXo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL