Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.2°C22.6°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.5°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.0°C19.4°C
1 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.3°C22.5°C
4 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C21.8°C
0 BF 63%
Επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. Β. Κικίλια στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. Β. Κικίλια στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ (Video)

https://www.youtube.com/embed/2Y-Cz3pAB5A

Ο Β. Κικίλιας σε τηλεφωνική παρέμβασή του χαρακτήρισε «συκοφάντη» τον Β. Κοτρώτσο, ενώ σε παραλήρημα είπε: «Δεν σας πληρώνει η κομματική νομεγλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ εδώ».

«Ακούτε τι σας λέω;» «Μη μου λες εμένα ψύχραιμα» «Με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων σπεκουλάρετε στην πλάτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό κάνετε κύριε. Μη μου λέτε για διαρροές εμένα. Επιμένω να παίξετε το βίντεο που έχω μιλήσει για πρόταση μομφής.» Επίσης επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού χαρακτηρίζοντάς τον «κοινό συκοφάντη».

Αφορμή στάθηκε το θέμα της πρότασης μομφής που αναπαράγεται από χθες σε σάιτ και ΜΜΕ, χωρίς ωστόσο να διαψεύδεται από τη Ν.Δ. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. όπως δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ, ποτέ δεν μίλησε για πρόταση μομφής.

Στο ρεπορτάζ του News247 φαίνεται να μην αποκλείει, αλλά ούτε να επιβεβαιώνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα σε ερώτηση (όπου και το σχετικό απόσπασμα): για το αν η ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής (ο Β. Κικίλιας) τόνισε ότι «από εμάς εξετάζονται πολύ προσεκτικά όλες οι δυνατότητες να αντιδράσει. Θα περιμένουμε την καταληκτική ημερομηνία (σ.σ. εννοεί 20 Φλεβάρη)». Νωρίτερα ο κ. Κικίλιας είχε μιλήσει με τα μελανότερα χρώματα για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας αποδίδοντας την ευθύνη στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης και τα αιτήματα των δανειστών για σκληρά μέτρα, υπογραμμίζοντας ότι «η ΝΔ θα ασκήσει το συνταγματικό καθήκον του ελέγχου της κυβέρνησης. Θα αναληφθούν πρωτοβουλίες».

Επίσης και στα Παραπολιτικά 90,1 στις 31.01.2017 στους Γ. Κουρτάκη και Π. Τζένο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής αφού ερωτηθείς σχετικά είπε «να το δούμε κι αυτό. Η υποβολή πρότασης μομφής έχει την έννοια να φύγει η κυβέρνηση, όταν η πρόταση έχει κάποιο ποσοστό επιτυχίας να λάβει θετικές ψήφους».

Ο Β. Κοτρώτσος στην "Αίθουσα Σύνταξης" είπε ότι "σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ δεν είναι στους σχεδιασμούς της Ν.Δ. η πρόταση μομφής", αλλά παρά ταύτα, δεν διέφυγε την μήνιν του εκπροσώπου τύπου.

Να σημειώσουμε ότι είναι δεύτερη επίθεση από την Ν.Δ. κατά της κρατικής τηλεόρασης σε διάστημα λίγων ημερών. Είχε προηγηθεί ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Κατ. Μπρέγιαννη

Δ. Βέττας: «Η τελευταία ζαριά της Ν.Δ.», εκτός ορίων ο Μ. Λαζαρίδης επιτέθηκε και στην ΕΡΤ (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL