Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.2°C24.7°C
1 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.1°C26.6°C
4 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C22.7°C
2 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.3°C24.8°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
26.2°C26.9°C
2 BF 32%
Για τη Ν.Δ. οι νόμοι είναι για τους άλλους... / Σήμερα στην "Αυγή": Λούφα και παραλλαγή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Για τη Ν.Δ. οι νόμοι είναι για τους άλλους... / Σήμερα στην "Αυγή": Λούφα και παραλλαγή

Για τη Ν.Δ. οι νόμοι είναι για τους άλλους...

* Τα ερωτήματα για την κομματική πλατφόρμα - μεγάλο αδελφό και το κρυφτούλι με το πόθεν έσχες του Κυρ. Μητσοτάκη και της συζύγου του

Άνευ αρχών και στα όρια των νόμων κινούνται η ηγεσία και το κόμμα της Ν.Δ. καταστρατηγώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα, όπως φανερώνουν δύο ακόμη περιστατικά συμπεριφοράς. Ως προς το πόθεν έσχες του ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφεύγει επί ημέρες να απαντήσει γιατί δεν αναφέρει τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του και, αντ' αυτού, η σύζυγός του Μαρέβα υποστήριξε χθες ότι και οι δύο καλύπτονταν από τον νόμο για τους εν διαστάσει συζύγους, ισχυρισμός που μένει ατεκμηρίωτος.

Χθες ήρθε στο προσκήνιο ένα νέο "κρούσμα". Αποκαλύφθηκε ότι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ananeosi.nd.gr για υποψήφια στελέχη του κόμματος έχουν ενσωματωθεί προσωπικά στοιχεία οποιουδήποτε ενδιαφερομένου που κατά πάσα πιθανότητα εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα. Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε και τις εξηγήσεις που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. κατέβασε την ιστοσελίδα, αλλά εξήγηση δεν έδωσε.

Διαβάστε στην έντυπη έκδοση της "Αυγής"

Γιαξεμπόρε, Λουκιανέ

Με ένα "γιαξεμπόρε" μας αποχαιρέτησε χθες το πρωί ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Αυτό το "γεια σου αμόρε", με το οποίο χαιρετούσαν οι Ιταλοί μπουλουκτσήδες τους Έλληνες θαμώνες στα καφέ σαντάν στις αρχές του περασμένου αιώνα και παραφρασμένο ως "γιαξεμπόρε" πέρασε στα μπουλούκια των Ελλήνων, με τις νότες του Λουκιανού έγινε το εμβληματικό τραγούδι στον "Θίασο" του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης πλούτισε τις αναμνήσεις των καλύτερών μας χρόνων παραμένοντας έως το τέλος πείσμων ιδεολόγος της Αριστεράς και των αξιών της. Γιαξεμπόρε...

Τσακαλώτος: "Παραπλανητικά στοιχεία"

Κλυδωνίζεται η συμμετοχή του ΔΝΤ

Ντάισελμπλουμ: "Παρωχημένες οι εκτιμήσεις του Ταμείου

Σε ανοιχτή διάσταση με το ΔΝΤ η Ευρωζώνη, καθώς ο πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ χαρακτηρίζει "παρωχημένες τις εκτιμήσεις του Ταμείου" για την Ελλάδα. "Τα στοιχεία σας είναι παραπλανητικά" έγραψε στο ΔΝΤ ο Ευ. Τσακαλώτος, ενώ ο Τόμσεν επιμένει. Εν αναμονή ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών, η Αθήνα διαμηνύει πως "τεμαχισμός της αξιολόγησης δεν νοείται".

F.T: "Διχασμένο το συμβούλιο του ΔΝΤ για τους όρους διάσωσης της Ελλάδας"

Μ. Ρεβέλι στην "Α": "Με την Ελλάδα εναντίον του κοινωνικού σαδισμού ΔΝΤ - Σόιμπλε"

Φρέντο καπουτσίνο και γενέθλια

Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Αλ. Τσίπρας επισκέφθηκε την Κρήτη, ο τηλεοπτικός φακός ενημερωτικής εκπομπής της μεσημεριανής ζώνης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ εστίασε στο ότι ο πρωθυπουργός έπινε καφέ τρώγοντας φιστίκια. Το... έγκλημα αυτό σχολιάστηκε -ενώ ταυτόχρονα προβαλλόταν διαρκώς το συγκεκριμένο πλάνο- επί μακρόν από τους τηλεπαρουσιαστές της εκπομπής, καθώς, όπως γνωρίζουν όλες και όλοι, είναι τουλάχιστον αφύσικο να τρώει κανείς φιστίκια και να πίνει καφέ...

του Χρήστου Σίμου

Νομιμοποιούνται οι αγορές χωρίς μεσάζοντες

Η νομιμοποίηση των αγορών χωρίς μεσάζοντες επιτυγχάνεται με το νομοσχέδιο για τις υπαίθριες εμπορικές δραστηριότητες, το οποίο θεσμοθετεί τις αγορές καταναλωτών και τέθηκε χθες σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση από το υπουργείο Οικονομίας.

Βρέχει σκάνδαλα στη γαλλική Δεξιά

Μετά τον Φρανσουά Φιγιόν και την υπόθεση αργομισθίας της συζύγου του, έρχεται η σειρά του Νικολά Σαρκοζί, που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την παράνομη χρηματοδότηση της τελευταίας προεκλογικής εκστρατείας του.

Ψηφιακό μουσείο Μακρονήσου

Τόπος κολαστηρίου για χιλιάδες αγωνιστές της δημοκρατίας, η Μακρόνησος είναι πλέον άμεσα προσβάσιμη σε όλους με ένα κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.makronissos.org/. Το ψηφιακό μουσείο Μακρονήσου, που δημιούργησαν τα Αρχεία Κοινωνικής Ιστορίας σε συνεργασία με το Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού, εμφανίστηκε χθες στο διαδίκτυο φωτίζοντας γνωστές και αφώτιστες πτυχές της ιστορίας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL