Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Χ. Μαντάς: Ζητούμενο μια πολυφωνική ενημέρωση και η διάσωση των θέσεων εργασίας στον τύπο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Μαντάς: Ζητούμενο μια πολυφωνική ενημέρωση και η διάσωση των θέσεων εργασίας στον τύπο (Video)

https://www.youtube.com/embed/c3wUdR5_du4

«Είναι σαφές ότι στριμώχνουν χρονικά τα πράγματα για όλες τις πλευρές. Υπάρχει κινητικότητα. Το κρίσιμο θέμα είναι να πάρει το ΔΝΤ απόφαση για το τι θα κάνει» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι:

Με βάση το σύμφωνο σταθερότητας, οι χώρες ακόμα και χωρίς μνημόνια είναι κοντά στο 2 ή 2 και κάτι προσμετρώντας αυτό είναι «μικρή η απόσταση για να κλείσει η αξιολόγηση» εξήγησε τονίζοντας ότι: «αν δοθεί αυτό το καθαρό σήμα, όχι μόνο δεν θα έχουμε νέα μέτρα αλλά αντίθετα σοβαρές δυνατότητες στην οικονομία».

Αναφορικά με τα ζητήματα του τύπου μιλώντας για τον ΔΟΛ υπογράμμισε ότι «τίποτα δεν παραγράφεται. Όσα έχουν γίνει στο πως λειτούργησε η επιχείρηση στη σχέση της με το τραπεζικό σύστημα» καθώς και ότι δεν έχει «καμία εμπλοκή η κυβέρνηση».

«Δυσάρεστη έκπληξη όταν άρχισε να μιλάει για αυτό ο κ. Μητσοτάκης», «Ο κ. Μουλόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που εργαζόταν εκεί. Είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς. Δεν τοποθετήθηκε. Του έγινε μια πρόσκληση σε ένα συγκρότημα που βρίσκεται σε κρίση με εκατοντάδες εργαζόμενους που ανησυχούν για τη δουλειά τους» πρόσθεσε.

Ιδιαίτερης σημασίας έχει το γεγονός ότι χθες υπήρξε  «πρόταση στη Βουλή προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις για συναίνεση στο πολιτικό φάσμα του δημοκρατικού τόξου ώστε να δούμε πως αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα».

Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι έχουμε μια «ελάχιστα πολυφωνική ενημέρωση» ενώ απαντώντας στην κριτική περί «Κορέας» υποστήριξε ότι «δεν πατά πουθενά».

Στόχος είναι για γίνει «μια προσπάθεια μπροστά στο δημόσιο αγαθό της πολυφωνίας και στην κρίση που περνάνε τα συγκροτήματα του τύπου, ώστε να διασωθούν οι θέσεις εργασίας. Κάθε πολιτεία έχει τη δυνατότητα να καθορίσει ένα πλαίσιο για αυτό τον τομέα», ενώ για το ΔΟΛ συγκεκριμένα τόνισε ότι είναι προφανές ότι «αν δεν υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον δεν μπορεί να υπάρξει λύση».

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL