Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
Το εξώδικο και η λάσπη επιστρέφονται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το εξώδικο και η λάσπη επιστρέφονται

Πριν από ένα μήνα έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας “εξώδικη πρόσκληση αποκατάστασης προσβολής” από τον επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΚΕ στον Δήμο Αθηναίων, πρόεδρο του ΣΕΔΑ και της ΔΑΚΕ Δημοσίου αλλά και μέλος των Εκτελεστικών Επιτροπών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο.

Ο εγκαλών ζητούσε από την “Αυγή” και τον υπογράφοντα να αποκαταστήσουν την τιμή του, μιας και, όπως υποστήριζε, τον είχαμε συκοφαντήσει και δυσφημήσει αποκαλύπτοντας πως έτυχε διοικητικής και μισθολογικής εξέλιξης στον Δήμο Αθηναίων χρησιμοποιώντας παράτυπο τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ που κάλυπτε τον κ. Πολυμερόπουλο εγκαλώντας με ως “βρώμικο δημοσιογραφίσκο”, καθώς είχα τολμήσει να δημοσιεύσω τις γνωμοδοτήσεις του υπουργείου Παιδείας και του Παντείου Πανεπιστήμιου που εγγράφως αμφισβητούσαν το μεταπτυχιακό του προϊστάμενου των ΚΕΠ του Δήμου της Αθήνας.

Με περισσή θέρμη η ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε σπεύσει να καλύψει το γαλάζιο μεγαλοστέλεχος κατηγορώντας την “Αυγή” για χυδαιότητα και κιτρινισμό. Με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία περιμένουμε το περιεχόμενο της επόμενης ανακοίνωσης της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς θα πρέπει να τοποθετηθεί πλέον επί του πορίσματος του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που “πέταξε” στον κάλαθο των αχρήστων τόσο το μεταπτυχιακό όσο και την αξιοπιστία του κ. Πολυμερόπουλου.

Ο κ. Καμίνης, που ήταν ο παραλήπτης του πορίσματος, φρόντισε πριν από λίγες ημέρες να τον απομακρύνει από τη θέση του προϊσταμένου των ΚΕΠ, ως ελάχιστη πράξη αποκατάστασης της νομιμότητας στον δήμο. Τα υπόλοιπα είναι πλέον υπόθεση της δικαιοσύνης. Μόνο που τώρα δεν θα λογοδοτήσουν η “Αυγή” και ο υπογράφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL