Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Ο Γ. Σταθάκης «αδειάζει» το επιχείρημα της Ν.Δ. (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γ. Σταθάκης «αδειάζει» το επιχείρημα της Ν.Δ. (Video)

https://www.youtube.com/embed/NGp-M_JMjbw

«Δεν υπάρχει καμία έκθεση, κανένα έγγραφο, κανένα στοιχείο που να θεμελιώνει» το επιχείρημα της Ν.Δ. είπε κατηγορηματικά ο υπουργός απαντώντας στη Ν.Δ. που επικαλείται δηλώσεις του Διοικητή της ΤτΕ και του κ. Ρεγκλινγκ του ESM, για δήθεν αύξηση του κόστους, από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που όμως δεν επιβεβαιώνονται.

Συνέχισε λέγοντας ότι «κανένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου δεν μπορεί να χρησιμοποιεί θεσμούς όπως η Τράπεζα της Ελλάδος ή ο ESM επικαλούμενοι κάτι, που δεν το έχουν πει ποτέ» είπε κατηγορηματικά ο κ. Σταθάκης εξηγώντας ότι η εντύπωση αυτή έχει δημιουργηθεί «από σάιτ που έχουν παρερμηνεύσει δηλώσεις, ή συζητήσεις που έχουν κάνει οι πρόεδροι αυτών των θεσμών».

Να σημειωθεί ότι ο γενικός εισηγητής της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης  χθες στην Βουλή, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, υποστήριξε ότι σύμφωνα με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, το κόστος αυξήθηκε σε 86 δισ από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης πέρσι, ενώ όπως ισχυρίστηκε και ο κ. Ρέγκλινγκ του ΕΣΜ είχε μιλήσει για αύξηση του κόστους κατά 100 δισ.

Ενώ αυτό αποτελεί βασικό επιχείρημα των βουλευτών της Ν.Δ. στα τηλεοπτικά πάνελ και στη Βουλή, στο οποίο επανέρχονται σχεδόν καθημερινά σε κάθε ευκαιρία.

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL