Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Π. Ρήγας: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Ρήγας: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα (Video)

https://www.youtube.com/embed/bPmRDF0GdGI

Η σταθερή στάση μας ως προς τη συμφωνία πρέπει να φανεί και από τους εταίρους υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα, πόσο μάλλον όταν έχουν κριθεί αποτυχημένα.

Αναφορικά με την επιθετικότητα που εκφράζεται κυρίως από την Τουρκία τις τελευταίες μέρες  ο κ. Ρήγας τόνισε ότι η απάντηση της κυβέρνησης ήταν σαφέστατη για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. «Όλα αυτά δεν συμβάλλουν στην ειρηνική συνύπαρξη των λαών στην οποία εμείς επιμένουμε. Σταθερά εμμένουμε στις συνθήκες που υπάρχουν». «Η Ελλάδα είναι διαχρονικά πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή». «Οι συνθήκες ισχύουν» και αυτό θα πρέπει να εκφωνείται από όλα τα πολιτικά κόμματα και όχι να ανοίγουν για άλλους λόγους τα εθνικά θέματα.

Story καταστροφής διαμορφώνει η Ν.Δ.

Για τις καταγγελίες του ΚΚΕ για υποκλοπές στα τηλεφωνικά κέντρα των κομμάτων, ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι ήταν άμεση η παρέμβαση του ιδίου και των υπουργών της κυβέρνησης ενώ όπως είπε «θα διερευνηθούν οι καταγγελίες». Το θέμα αφορά όλα τα πολιτικά κόμματα πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας τα ως «πολύ επικίνδυνα φαινόμενα αν συμβαίνουν».

Επιτέθηκε τέλος στη Ν.Δ. για το «story καταστροφής» που διαμορφώνει καθώς δεν επιθυμεί να κλείσει η αξιολόγηση. "Θέλετε σκληρά μέτρα και χιλιάδες απολύσεις όπως είπε χθες ο κ. Αυγενάκης". Παραδέχθηκε ωστόσο ότι ήταν «δεν ήταν μια εύκολη περίοδος για όλους μας». «Έχουμε αναλάβει το βαρύ καθήκον να βγούμε από την κρίση, να υπάρξει ανάπτυξη και να επανέλθει μια κανονικότητα στην ελληνική οικονομία ώστε να αποκατασταθούν οι πληγές στην κοινωνία.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL