Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Αλ. Τσίπρας: Να μην επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα πέντε χρόνια πίσω (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Τσίπρας: Να μην επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα πέντε χρόνια πίσω (Video)

https://www.youtube.com/embed/VsEvbnnyjzU

"Να μην επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα πέντε χρόνια πίσω" υπογράμμισε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό της Ν.Δ. "αγαπημένο παιδί των δανειστών" καθώς όπως είπε προτείνει σκληρότερα μέτρα από αυτά των δανειστών πριν ακόμα οι ίδιοι τα σκεφθούν.

Είναι ωραία λύση η μείωση των φόρων, όμως γιατί δεν το έκαναν όταν ήταν στην Κυβέρνηση. Όμως τότε και το κράτος σκότωναν και τους φόρους δεν μείωναν, επεσήμανε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ να εξηγήσει τι σημαίνει για τους δασκάλους, τους γιατρούς, τους αστυνομικούς και για τα ειδικά μισθολόγια, η αναφορά του Κ. Μητσοτάκη στα 650 εκ. από τις αυξήσεις των δημοσίων υπαλλήλων και πρόσθεσε: Άκουσα τους αστυνομικούς να λένε ότι θα συλλάβουν τον Χουλιαράκη, που ψάχνει να βρει λύση. Αν θέλουν να συλλάβουν κάποιον θα τους έλεγα να πάνε στη Θεσσαλονίκη.

Η εμμονή του κ. Μητσοτάκη με το δημόσιο θα ήταν γραφική εάν δεν ήταν επικίνδυνη, επεσήμανε ο πρωθυπουργός ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης με τη χθεσινή του ομιλία, θύμισε στους Έλληνες την καταστροφική πενταετία.

Ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα καταργήσει τις δομές που δημιουργήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και διατύπωσε τα ερωτήματα: Τι ακριβώς εννοεί, μήπως το κομμάτι που αφορά στην ανθρωπιστική κρίση; σκοπεύει να κόψει κάθε ρευστότητα σε μικρούς αγρότες και να συγκεντρωθεί όλη η παραγωγή σε λίγους;

Να μην ξεχάσω την εμμονή του κ. Μητσοτάκη με την ΕΡΤ είπε ο πρωθυπουργός για να επισημάνει στη συνέχεια:

Θα το πούμε καθαρά, ο κ. Μητσοτάκης έχει ένα σκοπό να κόψει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει τα πάντα στους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και να συνεχίσει την ίδια πολιτική που μας έφερε εδώ. Δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τις εργασιακές σχέσεις. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη χθεσινή του ομιλία, γιατί θύμισε στους Έλληνες την καταστροφική πενταετία, πρόσθεσε ο Αλ. Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL