Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Ν. Δένδιας: Η Ν.Δ. θα δώσει πίσω τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες στους καναλάρχες (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Δένδιας: Η Ν.Δ. θα δώσει πίσω τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες στους καναλάρχες (Video)

«Αντισυνταγματικό» το νομοθέτημα για τις τηλεοπτικές άδειες επιμένει η Ν.Δ. και μιλά για «πραξικόπημα»,  ενώ ως πιστός υποστηρικτής των συμφερόντων των καναλαρχών της χώρας τους υποσχέθηκε μέσω του βουλευτή της Ν. Δένδια,

ότι δεν θα αναγνωρίσει το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και θα τους επιστρέψει πίσω το ποσό των 245 εκ. ευρώ που εισέπραξε το Δημόσιο και ο ελληνικός λαός για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια για τη χρήση των δημόσιων συχνοτήτων της χώρας.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ είπε: «Σας λέω ευθέως ότι η Ν.Δ. δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτό το διαγωνισμό και η Ν.Δ. θα προκηρύξει και άλλες άδειες. Χρήματα που δόθηκαν θα πρέπει να δοθούν πίσω». Ενώ λίγο νωρίτερα χαρακτήρισε "πραξικόπημα" νόμο ψηφισμένο από τη Βουλή της χώρας. «Αν είναι κάθε πραξικόπημα (κοινοβουλευτικό έστω) να δημιουργεί δεδομένο ωραία πάμε».

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις του Ν. Δένδια

Μόνο θυμηδία προκαλεί το άνευ προηγουμένου αλαλούμ που επικρατεί στη ΝΔ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι τέτοιος ο πανικός και τόσα  τα αντιτιθέμενα συμφέροντα που θέλουν  να εκφράσουν,  που τα στελέχη της ΝΔ  κάθε μέρα ξεστομίζουν και άλλη μια φαεινή ιδέα σχετικά με το διαγωνισμό.  Σήμερα ήταν η σειρά του πρώην υπουργού κ. Δένδια στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι να δηλώσει ευθαρσώς ότι μια κυβέρνηση της ΝΔ θα επιστρέψει πίσω στους καναλάρχες τα χρήματα που δόθηκαν για τις άδειες. Με αγωνία παρακολουθούμε ποια θα είναι η επόμενη-υπαγορευμένη από τη διαπλοκή- εξαγγελία της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL