Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.0°C
1 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.8°C
2 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
19.4°C24.3°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
24.1°C31.1°C
2 BF 48%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.9°C18.0°C
3 BF 72%
Π. Κουρουμπλής στο ΣΚΑΙ: "Γκρινιάζατε αλλά τώρα είστε εκτεθειμένοι" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Κουρουμπλής στο ΣΚΑΙ: "Γκρινιάζατε αλλά τώρα είστε εκτεθειμένοι" (Video)

«Στο ΣΚΑΙ γκρινιάζατε, παίρνατε θέσεις προκατειλημμένα, ότι θα παιχτεί ένα παιχνίδι αδιαφανές, και τώρα είστε πολύ εκτεθειμένοι, αλλά εξακολουθείτε να μιλάτε με τον ίδιο τρόπο και μερικές φορές μπερδεύω το γραφείο τύπου της Ν.Δ. με αυτά που λέτε σε ορισμένες εκπομπές» υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά από ένα έντονο διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους της μεσημεριανής ζώνης, στην οποία ήταν προσκεκλημένος.

Εξήγησε ότι ήταν προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να πληρώσουν τα κανάλια για τις δημόσιες συχνότητες και σχολίασε την επιθετική στάση του σταθμού που εξακολουθεί να μέμφεται τη διαδιασία ως παρωδία παρόλο που που πήρε άδεια.

Αναφορικά με την ανησυχία για τις θεσεις εργασίας στα κανάλια που θα κλείσουν τόνισε ότι θα υπάρξει ένας αριθμός εργαζομένων που θα απορροφηθεί στα νέα κανάλια γιατί πρόκειται για έμπειρο και χρήσιμο προσωπικό προσθέτοντας ότι "στόχος να μην υπάρχει ο ίδιος εργασιακός μεσαίωνας" που επικρατούσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL