Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Με "αέρα" έπαιρνε δάνεια ο ΔΟΛ δηλώνει ο Π. Ψυχάρης στην Εξεταστική της Βουλής (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με "αέρα" έπαιρνε δάνεια ο ΔΟΛ δηλώνει ο Π. Ψυχάρης στην Εξεταστική της Βουλής (Video)

https://www.youtube.com/embed/dYzhR2cIv8o

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο που υπέβαλλε ερωτήσεις με την ιδιότητα του μέλους της Εξεταστικής, ο κ. Ψυχάρης παραδέχθηκε τον τρόπο που δίνονταν τα δάνεια στα ΜΜΕ.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Φάμελλος αφού συνόψισε ότι το άθροισμα που χρωστούν χρωστούν οι επιχειρήσεις του ΔΟΛ είναι 300 εκ. ευρώ και περιέγραψε την πορεία των δανείων που χρωστάει ΔΟΛ κατέληξε ότι «ο ΔΟΛ χρωστάει τα λεφτά που πήρε ο ιδιοκτήτης του για την αγοράσει» και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό.

«Πήρε δάνεια 58 εκ. τα μετέφερε σε μια προσωπική επιχείρηση τη συγχώνευσε με το ΔΟΛ και ο ΔΟΛ χρωστάει τα δάνεια με τα οποία αγοράστηκε» υποστήριξε ο κ. Φάμελλος.

Ο Π. Ψυχάρης νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι από τη δουλειά του βιοπαλαιστή δημοσιογράφου πατέρα του έφτασε να κατέχει την ιδιοκτησία του ΔΟΛ. Εύλογη ήταν η ερώτηση που ακολούθησε από τον κ. Φάμελλο:

«Βγαίνουν τόσα κέρδη από τη δουλειά ενός μισθωτού δημοσιογράφου ώστε να κατέχει την ιδιοκτησία ενός ομίλου; Πως ο πατέρας σας σήμερα και η οικογένεια σας είναι ιδιοκτήτης του ομίλου χωρίς να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός της δημοσιογραφικής του λειτουργίας».

«Μου ζητήθηκαν 15 εκ. εγγυήσεις και αναγκάστηκα να τις υπογράψω» με «αέρα» απάντησε ο κ. Ψυχάρης κυνικά, δηλώνοντας παράλληλα ότι η υπογραφή του και μόνο αποτέλεσε εχέγγυο για να λάβει το δάνειο ύψους 15 εκ. ευρώ.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL