Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Σήμερα στην Αυγή: Έπεσε μαύρο στη Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα στην Αυγή: Έπεσε μαύρο στη Ν.Δ.

Σε αδιέξοδο και οδυνηρή θέση έχει περιέλθει η ηγεσία της Ν.Δ. με την επιμονή της να στηρίζει μέχρι την τελευταία στιγμή το παραθεσμικό σύστημα διαπλοκής που είχε στηθεί επί δεκαετίες με επίκεντρο τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο διαγωνισμός αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ολοκληρώνεται ομαλώς αργά σήμερα το βράδυ με συνέπεια να διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα πάνω σε στέρεες βάσεις.

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν τη Ν.Δ. να δηλώσει ξεκάθαρα αν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ή θα επαναφέρει το καθεστώς αυθαιρεσίας και διαπλοκής επιστρέφοντας τα χρήματα που αποδίδουν στο Δημόσιο οι πλειοδότες.

Μηνύματα ενόχλησης προς την ηγεσία απέστειλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και επίδοξοι καναλάρχες που κινούνται στον χώρο της, γεγονός που την οδήγησε σε άτεχνες και καθόλου πειστικές κινήσεις αναδίπλωσης.

Διαβάστε τα υπόλοιπα θέματα στην έντυπη έκδοση της "Αυγής"

https://www.avgi.gr/subscriptions

Κομισιόν, Bank of America, Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς επιβεβαιώνουν την εκτίμηση Δραγασάκη

Προϋποθέσεις πραγματικής ανάκαμψης

Η αύξηση του δείκτη οικονομικού κλίματος που σημείωσε η Κομισιόν (κατέγραψε την υψηλότερη τιμή του τελευταίου δωδεκαμήνου), σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που καταγράφει η έκθεση της Bank of America / Merrill Lynch για την ελληνική οικονομία και την πρόβλεψη της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς για άμεση ανάκαμψη το δεύτερο εξάμηνο του έτους...

ΗΠΑ - Ε.Ε.: Άγρια κόντρα στη διαπραγμάτευση για την TTIP

Όλα δικά τους τα θέλουν οι Αμερικανοί στη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους για τη διαβόητη TTIP. Γερμανοί και Γάλλοι κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι απαιτούν τη μερίδα του λέοντος και ζητούν να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις. Η Ουάσιγκτον πιέζει για συμφωνία πριν από τη λήξη της θητείας Ομπάμα και στέλνει στις Βρυξέλλες ειδικό απεσταλμένο για να αποτρέψει το ναυάγιο.

"Κοστούμι" 13 δισ. ευρώ (!) στην Apple από την Κομισιόν

Τρίζουν τα θεμέλια του φοροπαραδείσου της Ιρλανδίας μετά το χθεσινό "ειδοποιητήριο" της Κομισιόν προς την Apple να πληρώσει 13 δισ. ευρώ (!) για διαφυγόντες φόρους. Τα προνόμια που απολάμβανε η αμερικανική φίρμα καταβάλλοντας 1% φόρο επί των κερδών της συνιστούν παράνομη κρατική επιδότηση, λέει η Επιτροπή. Οργή και θυμός στην Ουάσιγκτον, "άδικη" η απόφαση ισχυρίζεται η ιρλανδική κυβέρνηση.

Στ. Κοντονής: Οι έκπτωτοι της ΕΠΟ προκαλούν, δεν αρχίζει το πρωτάθλημα

Οι έκπτωτοι της ΕΠΟ έφτασαν στο σημείο να ακυρώσουν, μισή ώρα πριν από την πραγματοποίησή της, τη συνάντηση με τους απεσταλμένους της FIFA και της UEFA με αποτέλεσμα ο υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής να καταγγείλει ότι "συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη", οπότε "δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της!".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL