Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
Λ. Κρέτσος: «Στόχος μας ήταν να οργανώσουμε μια αδιάβλητη διαδικασία για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λ. Κρέτσος: «Στόχος μας ήταν να οργανώσουμε μια αδιάβλητη διαδικασία για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια» (Video)

https://www.youtube.com/embed/OuG8qLP6ndI

Συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένα συμφέροντα χρησιμοποιούσαν τις δημόσιες συχνότητες παρανόμως, εξήγησε ο κ. Κρέτσος εξηγώντας τους λόγους που επέβαλλαν το διαγωνισμό. «Εκπληρώνουμε μια συνταγματική μας υποχρέωση» είπε μεταξύ άλλων και απάντησε στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για το ΣΤΕ υποστηρίζοντας ότι "περιμέναμε να συγκροτηθεί το ΣΤΕ, περιμέναμε να εκλέξει αρχηγό η Ν.Δ. και όταν καλέσαμε για συναίνεση, ακούσαμε τα περί Βόρειας Κορέας. Η Ν.Δ. είναι ταγμένη υπέρ των παλιών καναλιών πρόσθεσε.

Υποστήριξε τέλος ότι «θεματικές άδειες θα δοθούν μόνο αν η αγορά δικαιολογεί την ύπαρξή τους» και προανήγγειλε νόμο που θα έρθει μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και για την τηλεοπτική διαφήμιση.

"Ιστορική μέρα ο διαγωνισμός μόνο έτσι θα διασφαλιστούν μόνιμες θέσεις εργασίας" υπογράμμισε κλείνοντας ο γ.γ. Ενημέρωσης. Νωρίτερα έκανε σαφές ότι αν υπάρξει πρόβλημα με το πόθεν έσχες δεν θα δοθεί η άδεια στον υποψήφιο. "Θέλουμε σοβαρές επιχειρήσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας και πληρώνουν τους φόρους τους" είπε χαρκατηριστικά. Επέμεινε ότι μόνο έτσι διιασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας καθώς θα είναι πλήρους απασχόλησης.  Πρόσθεσε τέλος ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την συγκρότηση του ΕΣΡ ώστε ο επόμενος διαγωνισμός να γίνει από αυτό.

Kατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL