Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
Σήμερα στην Αυγή: Τρομοφαντάσματα στο Μόναχο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα στην Αυγή: Τρομοφαντάσματα στο Μόναχο

Το φάντασμα της τρομοκρατίας χτύπησε τη Γερμανία με επιδρομή στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Μονάχου σε ώρα αιχμής. Τουλάχιστον 8 νεκροί και δεκάδες τραυματίες μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ η γερμανική πόλη τέθηκε σε κατάσταση πολιορκίας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τα κίνητρα της επίθεσης σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, που έκανε λόγο για έναν ή περισσότερους δράστες.

Διαβάστε τα υπόλοιπα θέματα στην έντυπη έκδοση της "Αυγής"

https://www.avgi.gr/subscriptions

Χαλάρωση capital controls

Χωρίς περιορισμό η ανάληψη "φρέσκου" χρήματος

Με τη χθεσινή δημοσίευση της σχετικής απόφασης του υπουργού Οικονομικών προχωρά περαιτέρω η χαλάρωση των κεφαλαιακών ελέγχων, καθώς οι αναλήψεις των χρημάτων που κατατίθενται από χθες θα πραγματοποιούνται χωρίς περιορισμούς. Η ανάληψη μετρητών διαμορφώνεται στα 840 ευρώ ανά δύο εβδομάδες. Επιτρέπεται πλέον και η πλήρης αποπληρωμή δανείων.

Επιμένει και γίνεται καταγέλαστος στα social media

Περγαμηνές αντιστασιακού από κούνια διεκδικεί ο Μητσοτάκης!

Αλ. Τσίπρας από τον Άγιο Δημήτριο: Αποφασιστικά στη μάχη κατά των συμφερόντων

"Αποφασιστικά" δίνει η κυβέρνηση τη μάχη για τη διεκδίκηση του δημόσιου χώρου, είτε αντιμετωπίζει συνασπισμένα συμφέροντα καναλαρχών είτε συμφέροντα που θέλουν να οικειοποιηθούν τους δημόσιους χώρους. Αυτό διαμήνυσε ο Αλ. Τσίπρας από την εκδήλωση για την παραχώρηση του Ασύρματου στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, "μια ιστορική δικαίωση" για τους κατοίκους. "Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε και θα κερδίσουμε" συμπλήρωσε.

Από τον Άρειο Πάγο

Ανοίγει ξανά ο φάκελος Βγενόπουλου

Με εντολή της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξ. Δημητρίου ανασύρεται από το αρχείο -όπου τον είχε στείλει η πειθαρχικά ελεγκτέα εισαγγελέας Γ. Τσατάνη- ο φάκελος Βγενόπουλου, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Διπλό αντιπερισπασμό επιχείρησε η κ. Τσατάνη, καταθέτοντας μήνυση κατά των Κύπριων εισαγγελέων που είχαν θέσει θέμα για τον χειρισμό της και προσφεύγοντας παράλληλα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γιατί κλήθηκε να λογοδοτήσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής!

Παράξενες επιλογές σοσιαλδημοκρατών

Η δεξιά πτέρυγα των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων συχνά σήμερα φαίνεται να προτιμά τους πολιτικούς αντιπάλους του κόμματος από την αριστερή πτέρυγα του ίδιου κόμματος και δεν νοιάζεται υπερβολικά για το αν αυτή η επιλογή της θα φέρει στην εξουσία συντηρητικούς ή ακόμη και ακροδεξιούς ηγέτες.

του Γιώργου Φαράκλα

"Financial Times": Παγκόσμια διαταραχή: Από τον Τραμπ στον Ερντογάν

Διάλογος στον δρόμο προς το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Στο σκαμνί η Λαγκάρντ

Το Ανώτατο Εφετείο της Γαλλίας αποφάσισε ότι πρέπει να δικαστεί η Κριστίν Λαγκάρντ για αμέλεια στην υπόθεση αποζημίωσης με 400 εκατομμύρια δολάρια του επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL