Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Πλαστήρας, ο Μητσοτάκης κι ένας γάμος

Είναι γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κων. Μητσοτάκης, μέσω της ομάδας που χειρίζεται τη σελίδα του στο Facebook, έχει γίνει... ειδήμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κων. Μητσοτάκης, μέσω της ομάδας που χειρίζεται τη σελίδα του στο Facebook, έχει γίνει... ειδήμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χθες, λοιπόν, με μια ανάρτηση στη σελίδα του έδειξε για μία ακόμη φορά πως, όταν μιλάμε για τον Μητσοτάκη, ο χρόνος είναι ένα μέγεθος... σχετικό. Θέλοντας να τιμήσει τη χθεσινή επέτειο του θανάτου του Νικ. Πλαστήρα, ο Μητσοτάκης ανέβασε μία φωτογραφία από την παρουσία του Πλαστήρα στον... γάμο του, το 1953, με την εξής λεζάντα: "Σαν σήμερα πέθανε ο Νικόλαος Πλαστήρας. Φωτογραφία από τον γάμο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τη Μαρίκα Γιαννούκου στις 6 Ιουνίου 1953. Από τους διακεκριμένους προσκεκλημένους ο Νικόλαος Πλαστήρας, μπροστά του τα δύο παρανυφάκια, ανίψια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μανώλης Βιρβιδάκης και Μπούμπα Κιουρτσιδάκη -  Σταματοπούλου. Αριστερά του η Στέλλα Μητσοτάκη".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο