Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ γίνεται ''πρωτοσέλιδο'' στα κανάλια! (Video)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν»! Σχολιάστηκε σε όλες τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσα μίλησε για έναν «πολύ επιτυχημένο και εμπνευσμένο τίτλο».

Κατερίνα Μπρέγιαννη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν»! Σχολιάστηκε σε όλες τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των καναλιών, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσα μίλησε για έναν «πολύ επιτυχημένο και εμπνευσμένο τίτλο».

Δεν αμέλησε να συγχαρεί δημόσια τους εμπνευστές του καθώς στον τίτλο συνδυάζεται επιτυχώς μια υφέρπουσα ειρωνεία σε σχέση με το παρελθόν, ενώ παράλληλα, αναφέρεται στην αποτελεσματικότητα των πρώτων μέτρων της κυβέρνησης. Έφερε ως παράδειγμα, το μέτρο για τα ληξιπρόθεσμα χρέη που όπως φαίνεται είναι ένα επιτυχημένο μέτρο. Πρόσθεσε ότι η χώρα χρειάζεται ρύθμιση του δημόσιου χρέους και πρόγραμμα ανασυγκρότησης. Αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ, οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, στην οποία κατηγορεί σφόδρα την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα στο 2009 και στο κενό(!). Θίχτηκε το κόμμα του 2.5% καθώς αποδείχθηκε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βρεθούν έσοδα, πέρα από τις περικοπές μισθών και συντάξεων.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις