Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απευθείας αναθέσεις στους... απέναντι!

ΑΓΝΩΣΤΗ

Κύκλωμα που δίνει σε συγκεκριμένες εταιρείες τις μελέτες που αφορούν έργα αποχέτευσης, κατασκευής βιολογικών καθαρισμών και αποκατάστασης ΧΑΔΑ δήμων και τα οποία χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ καταγγέλλουν η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

Κύκλωμα που δίνει σε συγκεκριμένες εταιρείες τις μελέτες που αφορούν έργα αποχέτευσης, κατασκευής βιολογικών καθαρισμών και αποκατάστασης ΧΑΔΑ δήμων και τα οποία χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ καταγγέλλουν η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς και Ευγενία Ουζουνίδου.

Όπως αναφέρουν, οι μελέτες δίνονται είτε με απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Περιβάλλοντος (στην ερώτηση αναφέρονται δύο περιπτώσεις) είτε με τις ειδικές διαδικασίες που προβλέπονται στον Νόμο 3316/2005, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν γίνεται καν μελέτη, αλλά επικαιροποιούνται παλαιότερες μελέτες.

Ρωτήσαμε σε ποιες εταιρείες έγινε η απευθείας ανάθεση από το ΥΠΕΚΑ και μας είπαν δύο ονόματα: Hydroment και Alkoplan. Και οι δύο εταιρείες εμφανίζονται με έδρα στου Ζωγράφου: η Alkoplan Τιμάνδρας 13-15 και η Hydroment Τιμάνδρας 14. Δηλαδή, είναι απέναντι!

 

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις