Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
Ψεύτικα λόγια για την περίθαλψη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ψεύτικα λόγια για την περίθαλψη

Μια ακόμη εξαγγελία - φούσκα του μνημονιακού πρωθυπουργού κ. Σαμαρά κατά την ομιλία του στο ΣΕΒ, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει τη φανταστική θεωρία του "success story". Πρόκειται για την εξαγγελία της νοσοκομειακής περίθαλψης και της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ανασφάλιστων, η οποία είναι σκέτη απάτη γιατί πουθενά στον προϋπολογισμό δεν προβλέπεται ούτε ένα μικρό μέρος αυτής της δαπάνης.

Μια κυβέρνηση που οδήγησε στην αδυναμία ασφαλιστικής κάλυψης και στην εκπτώχευση την ελληνική κοινωνία έρχεται τώρα να εξαγγείλει την κάλυψη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Είναι πλέον καιρός να αισθανθούν ντροπή αυτοί που καταστρέφουν τη χώρα, στερούν την πρόσβαση των πολιτών στις δομές Υγείας, αφήνουν τους πολίτες χωρίς φάρμακα και να μην προχωρούν σε εξαγγελίες προσδοκώντας ότι θα κοροϊδέψουν τους πολίτες. Το μόνο που μπορεί να πραγματοποιήσει αυτή η κυβέρνηση είναι να μετατρέψει όλους τους ασφαλισμένους σε ανασφάλιστους, τάζοντάς τους ότι στη συνέχεια θα τους καλύψει. Αυτό και αν είναι προκλητική απάτη.

Πρέπει να ξέρουν ότι δεν υπάρχουν εύπιστοι και ηλίθιοι σε αυτή τη χώρα.

Φτάνει πια!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL