Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Video από την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Δημαρχείου

Bίντεο των ομιλιών των Αλέξη Τσίπρα, Ρένας Δούρου και Γαβριήλ Σακελλαρίδη από την κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Δημαρχείου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

"Ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Βάζουμε τέρμα στην καταστροφή. Στέλνουμε μήνυμα στην Ευρώπη. Γράφουμε Ιστορία" είναι το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα . "Αρχίζει να ξηλώνεται το πουλόβερ του Μνημονίου", τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στη δικαίωση των απολυμένων καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ και των εργαζόμενων της ΕΡΤ από τα πρωτοδικεία των Αθηνών και του Ηρακλείου, αντίστοιχα. Κάλεσε τον Γ. Καμίνη να μην παριστάνει τον "ανεξάρτητο", τη στιγμή μάλιστα που δεν έκανε κάτι ουσιαστικό για να διεκδικήσει τα χρήματα που χρωστάνε οι ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτροδότησης στον δήμο Αθηναίων.

 

"Έφθασε η ώρα, η ώρα της κάλπης, της επιλογής", τόνισε η Ρ. Δούρου. "Αυτή η ώρα που τόσο πολύ φοβούνται οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος, η ώρα των εκλογών. Που αν ήταν στο χέρι τους, θα τις έκαναν βράδυ,  για να μην τις πάρει χαμπάρι κανείς, για να περάσουν απαρατήρητες".

 

Η Αθήνα δεν θα ακολουθήσει τους κυβερνητικούς υποψήφιους. Δεν θα προσφέρει ανακούφιση στον κ. Καμίνη και τον κ. Σπηλιωτόπουλο το βράδυ των εκλογών. Δεν θα τους επιτρέψει να πανηγυρίσουν για τη δικαίωση της πολιτικής τους. Η Αθήνα θα απογοητεύσει βαθύτατα τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο", τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

 

Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες εδώ 

 

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ΕΡΕ είναι εδώ

Είναι βγαλμένη από τις καλύτερες παραδόσεις της ΕΡΕ η πρακτική του Τ. Θεοδωρικάκου απέναντι στους δήμους. Ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καταργώντας το πρόγραμμα "Φιλόδημος" που είχε σχεδιάσει η προηγούμενη κυβέρνηση

Δειτε ολοκληρο το αρθρο