Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με εκλογή του Πάνου Καμμένου, έληξε το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελήνων

Το Ιδρυτικό Συνέδριο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" εξέλεξε ομόφωνα τον Πάνο Καμμένο πρόεδρο του Κινήματος. Αμέσως μετά την εκλογή του ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τους συνέδρους:

 

Το Ιδρυτικό Συνέδριο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" εξέλεξε ομόφωνα τον Πάνο Καμμένο πρόεδρο του Κινήματος. Αμέσως μετά την εκλογή του ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τους συνέδρους:

«Σας υπόσχομαι ένα πράγμα, αυτό που σας υποσχέθηκα και στο Δίστομο, δεν θα σας προδώσω ποτέ. Και σας υπόσχομαι και άλλο ένα, θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό, θα γίνουμε πιο πολλοί, θα γίνουμε και θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι και θα πάρουμε τη διακυβέρνηση του τόπου" είπε ο Π. Καμμένος, κατά την πανηγυρική του ομιλία, μετά την εκλογή. "Προχωράμε όλοι μαζί, από σήμερα το βράδυ, με δημοκρατικές διαδικασίες. Θα εκλέξουμε τα όργανά μας δημοκρατικά, για να κερδίσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» συνέχισε. Κατά την πρωτολογία του το Σάββατο το μεσημέρι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, έκανε άνοιγμα στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» και τους ψηφοφόρους των κομμάτων «του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου» αλλά και στα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Υποσχέθηκε δε, πως όταν έρθει το κόμμα του στην εξουσία «θα ψάξει, θα βρει και θα τιμωρήσει χωρίς έλεος» όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, που οδήγησαν τους Έλληνες στη σημερινή κατάσταση «και θα δημεύσει τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό». Ο Πάνος Καμμένος έκανε αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στην ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, αλλά και στην φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «η Ελλάδα ανήκει στου Έλληνες». Μιλώντας για το Γοργοπόταμο είπε ότι «τον ανατίναξαν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη ενωμένοι» και συνέχισε ότι στόχος του κόμματός του είναι να ενώσει τους Έλληνες.

«Υπάρχει κι άλλος δρόμος από το δρόμο του μνημονίου, από το δρόμο που μας οδηγούν οι διεθνείς τοκογλύφοι», είπε ο Π. Καμμένος, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης. Ο Γιάννης Δημαράς ζήτησε από τους συνέδρους και τον Ελληνικό λαό να απολύσουν την τρικομματική, ενώ ο Νότης Μαριάς ζήτησε τη «διαγραφή του επονείδιστου χρέους, την άμεση εξόφληση των πολεμικών αποζημιώσεων, Συντακτική Συνέλευση, ανακήρυξη της ΑΟΖ, και τιμωρία όσων παραβίασαν το σύνταγμα και τους νόμους».

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις