Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ / Το ΠΑΣΟΚ μοιράζει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ / Το ΠΑΣΟΚ μοιράζει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι, τουτέστιν, ο Θεός αμβλύνει τις νοητικές ικανότητες εκείνου που θέλει να αφανίσει, προκειμένου να μην βιώσει πλήρως την οδύνη της τιμωρίας του. Πρόκειται για την απέραντη μεγαθυμία του Κυρίου, που στις μέρες μας βρίσκει εφαρμογή στο υπό εξαφάνιση ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει μωρανθεί περισσότερο κι από το μωρό της Ρόζμαρι.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η χθεσινή ανακοίνωση του συγκυβερνώντος κόμματος, με αφορμή τη στήριξη της υποψηφιότητας Καρυπίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Aκροδεξιοί, φιλοχρυσαυγίτες, αντισημιτιστές, ρατσιστές... όλοι τίθενται στην υπηρεσία του κ. Τσίπρα για να πάρει την εξουσία. Ας μην αυτοαποκαλούνται Αριστερά, γιατί δεν είναι. Ψηφοφόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δημοκρατικές δυνάμεις για την απομόνωση της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος τώρα στο λαό". Μα ποιος τους γράφει τις ανακοινώσεις; Ο Βασίλης Λεβέντης τους τις γράφει;

Βρήκε μέρα το ΠΑΣΟΚ να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ επί χρυσαυγιτισμώ. Ήταν η μέρα που μάθαμε, το αποκάλυψε η οργάνωση «Αλληλεγγύη για όλους», ότι η Περιφέρεια της Κρήτης μοιράζει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες. Ναι, η πασοκική περιφέρεια Κρήτης του κ. Σταύρου Αρναουτάκη, του πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κάνει αυτό που δεν τολμάει πλέον να κάνει ούτε η Χρυσή Αυγή.

Δεν έγινε χρυσαυγίτης ξαφνικά ο κ. Αρναουτάκης. Ψήφους μαζεύει ενόψει των επικείμενων εκλογών, ακόμη κι έτσι όμως, η πράξη του είναι απολύτως απαράδεκτη, παίζει με τα κατώτερα ένστικτα ανθρώπων που πεινάνε ή πρόκειται να πεινάσουν και τούτο είναι απολύτως ασυγχώρητο. Για να κερδίσει λίγα ψηφαλάκια, ο Αρναουτάκης γίνεται σαν τη Βούλτεψη, που χαρακτήρισε του νεκρούς του Φαρμακονησίου εισβολείς και προέβλεψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο αρχηγός των εισβολέων», δεν θα βρει ούτε την ψήφο του στις επόμενες εκλογές. Ευτυχώς, λίγες ημέρες μετά από τις προβλέψεις της Βούλτεψη βγήκε η δημοσκόπηση της Marc που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 4, 2% στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος περιγελά τον ακροδεξιό θίασο που έχει μαζέψει στη Ν.Δ. ο Σαμαράς.

Στην ίδια έρευνα, το υπό εξαφάνιση ΠΑΣΟΚ παίρνει 4%, κινδυνεύει δηλαδή να μην βγάλει ούτε έναν ευρωβουλευτή. Τούτο εξηγεί και το παραλήρημα του Βενιζέλου, διότι ένα τέτοιο κείμενο μπορεί να το γράψει μόνο ο Βενιζέλος ή κάποιος που έχει μπει μέσα του ο Βενιζέλος. Τόσα και τόσα έχουμε πει για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον έχουμε πει εκπρόσωπο συμφερόντων, τον έχουμε πει πέμπτη φάλαγγα, ας τον πούμε και φιλοχρυσαυγίτη, δεν βαριέσαι, μια μπούρδα πάνω μια μπούρδα κάτω, σάματις πληρώνουμε φόρο.

Πείτε γρήγορα όσα είναι να πείτε, σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, γιατί απ' ό,τι διαβάζω μπορεί να επιστρέψει οσονούπω στην Ελλάδα ο Χριστοφοράκος της Siemens κι αν μιλήσει εκείνος, εσείς θα σιωπήσετε διά παντός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL