Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Δ. Παπαδημούλης: Όλοι μαζί στηρίζουμε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Παπαδημούλης: Όλοι μαζί στηρίζουμε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

//www.youtube.com/embed/qhvChR2d_eI?rel=0

Εν μέσω διαρκών διακοπών, χρήση επιτηδευμένης ειρωνείας που στην συνέχεια της μετά προσκομμάτων συζήτησης κορυφώθηκε στον χαρακτηριστικό επιτηδευμένο «τσαμπουκά» από τον υπ. εσ. Γ. Μιχελάκη που χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι επαναλάμβανε «Αυτό που σας λέω εγώ, κε Παπαδημούλη» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε εν τέλει να μιλήσει για τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος και τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Διαπραγμάτευση σημαίνει διεκδίκηση, κάτι που δεν κάνει αυτή η κυβέρνηση.» Χωρίς διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του χρέους δεν είναι δυνατόν να περάσει η χώρα στην ανάπτυξη σημείωσε μιλώντας για το χρέος, ο Δ. Παπαδημούλης  και συμπλήρωσε ότι: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει όσο δυνατόν μεγαλύτερη διαγραφή του χρέους. Αντίθετα ο Σαμαράς είπε: «We delivered», τελειώσαμε δηλαδή ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε αλλά ο Σόιμπλε, ο Νταισελμπλουμ και η Μέρκελ του είπαν όχι, χρειάζονται νέα μέτρα μέσω τρίτου πακέτου στήριξης. Ενδεικτικό της κυβερνητικής πολιτικής είναι ότι γίνεται σύσκεψη της τρόικας του Σόιμπλε και του Μοσχοβίσι για το ελληνικό θέμα χωρίς να συμμετέχει ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

Τέλος επεσήμανε ότι: «Με πολύ μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκαν χθες από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ΟΛΟΙ μαζί θα στηρίξουμε αυτές τις επιλογές γιατί ακόμα και τον καλύτερο υποψήφιο να έχεις και το καλύτερο πρόγραμμα αν δεν έχεις συσπείρωση δεν πετυχαίνεις τίποτα».

Επιπλέον ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τις συνεχόμενες διακοπές που υπέστη από τον υπ. Ες. Κο Μιχελάκη καθώς και τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Α. Παπαδάκη «σε πλήρη συγχορδία» όπως είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας αμέσως μετά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει εκτός έδρας στα κανάλια λόγω της κοινοπραξίας κυβέρνησης – καναλαρχών με το Digea.

Κατερίνα Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL