Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C24.6°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.9°C
3 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C23.3°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C24.1°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
26 °C
25.9°C25.9°C
3 BF 31%
Προστάτες Οικογενειών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προστάτες Οικογενειών

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο εχθρός της πατρίδας και της θρησκείας, είναι εχθρός και της οικογένειας. Ναι. Το αποκάλυψε η βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ Φεβρωνία Πατριανάκου, μα που τις βρίσκουν αυτές τις υπέροχες κυρίες, με ΑΣΕΠ τις προσλαμβάνουν; Κι όμως το ξεστόμισε η κ. Πατριανάκου, η εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που σέβεται τα μέγιστα την ελληνική οικογένεια. Της κόβει το ρεύμα, της λιγοστεύει τα τρόφιμα, της στερεί την εργασία, της κλείνει τα σχολεία και τα νοσοκομεία, της διαλύει τα ασφαλιστικά ταμεία, της στέλνει τα παιδιά μετανάστες στο εξωτερικό. Τι τα θέλετε κι εσείς τα παλιόπαιδα μέσα στα πόδια σας;

Δεν εξοντώνει όλες τις οικογένειες το σύστημα που υπηρετεί η κ. Πατριανάκου. Μερικές οικογένειες τις λατρεύει, λατρεύει, επί παραδείγματι, την οικογένεια Μητσοτάκη, που τόσα και τόσα έχει προσφέρει στον μάταιο τούτο τόπο. Οικογένεια Μητσοτάκη, ο μεγάλος εχθρός του δημοσίου και ταυτοχρόνως ο μεγαλύτερος κηφήνας του δημοσίου. Έξι αντιμισθίες παίρνει από το δημόσιο το Μητσοτακέικο, τρεις συντάξεις ο μπαμπάς Κώστας, ένα μισθό υπουργού ο υιός Κυριάκος, ένα μισθό βουλευτή η κόρη Ντόρα, ένα μισθό δημάρχου ο εγγονός Κώστας. Βάλε και φρουρούς, οδηγούς, γραμματείς, ένα εκατομμύριο το χρόνο μας στοιχίζει η Οικογένεια, ζωή να ‘χει. Είναι τόσο βαθιά χωμένο στο δημόσιο το Μητσοτακέικο, που έχει κάνει μέχρι και ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) με την Siemens.

Το σύστημα που υπηρετεί η κ. Πατριανάκου λατρεύει και την οικογένεια Καραμανλή. Τον εθνάρχη Κωνσταντίνο που έσωσε την Δημοκρατία και κατέστρεψε την Αθήνα. Τον αιώνιο θείο Αχιλλέα, τον ανιψιό Κώστα, τον Λέοντα του Βουκουρεστίου, η διακυβέρνηση του οποίου άφησε τη χώρα με αποτύπωμα εγκαύματος από έμπλαστρο Λέοντος. Τον έτερο ανιψιό, τον Μιχάλη τον Λιάπη, που μαζί με τις πινακίδες του τζιπ, πλαστογράφησε και το οικόσημο των Καραμανλήδων.

Το σύστημα λατρεύει και την Οικογένεια Παπανδρέου . Τον Γεώργιο, τον Γέρο της Δημοκρατίας, τον Ανδρέα, τον Γέρο της Πασοκοκρατίας, τον ΓΑΠ, τον Γέρο της Δημοπρασίας, με τον οποίο η Οικογένεια έκλεισε τον πολιτικό της κύκλο ενδόξως και οριστικώς.

Εχθρός της οικογένειας απαγορεύεται να είσαι, εχθρός των Οικογενειών επιβάλλεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL