Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο πιο μισητός πολιτικός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο πιο μισητός πολιτικός

Το πιο ευχάριστο και ελπιδοφόρο εύρημα των τελευταίων δημοσκοπήσεων είναι η πλήρης καταβαράθρωση και απαξίωση του υπουργού Υγείας  Άδωνη Γεωργιάδη. Σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO, το 72,6% των ψηφοφόρων της Β' Αθήνας έχει αρνητική άποψη για τον Γεωργιάδη κι αν αυτό συμβαίνει στην περιφέρεια στην οποία εκλέγεται, φανταστείτε τι  Βατερλό  υφίσταται ο μπουμπούκος στην  υπόλοιπη χώρα. Δεύτερος , σε απόσταση δυσώδους αναπνοής,  είναι ο χρυσαυγίτης  Παναγιώταρος  με  73,2% και πρώτος και χειρότερος  ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης  με 74,9%, προφανώς επειδή,  όταν κατεβάζει τα παντελόνια του, το θέαμα προκαλεί μαζικό  αποτροπιασμό.

Κάθε φορά που το σύστημα στριμώχνεται,  καλεί τους ακροδεξιούς  για να κάνουν τις  βρώμικες  δουλειές  που αρνούνται να διεκπεραιώσουν  τα λευκά κολάρα. Κάπως έτσι, ο  ακροδεξιός Σαμαράς κάλεσε τον ακροδεξιότατο Γεωργιάδη να αναλάβει τη διάλυση  του δημόσιου συστήματος υγείας, προς  όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων. Δεν είναι μόνο αδίστακτος ο Γεωργιάδης είναι και λαλίστατος, μια κινούμενη επικοινωνιακή καταιγίδα, μείγμα ντελάλη  λαϊκής και οικοδεσπότη μεσημεριανάδικου λάιφ στάιλ, να τον βγάζεις τρεις φορές την ημέρα στην τηλεόραση και να κάνει το πλέον επώδυνο μέτρο να μοιάζει με δωρεάν διακοπές στη Ντίσνειλαντ. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Κι όμως, ανθρωπάκος που έγινε υπουργός απέτυχε παταγωδώς και μαζί του απέτυχε και αυτός που τον έχρισε υπουργό, ο Αντώνης ο Σαμαράς, ο Βομβιστής της Πύλου. Τις ημέρες που ο Γεωργιάδης είχε κηρύξει τον πόλεμο στην αντιπολίτευση για τα υποτιθέμενα φτηνά φάρμακα, ο Σαμαράς τον χειροκροτούσε  από τα μετόπισθεν και ζητούσε από τους άλλους υπουργούς να υιοθετήσουν το βαρβάτο στυλ του Άδωνη. Τους  ζητούσε να αυτοχειριασθούν,  να γίνουν και εκείνοι μισητοί, πιο μισητοί από όσο είναι ήδη.

Μαζί με τον ανθρωπάκο καταβαραθρώθηκαν και τα καθεστωτικά μίντια που τον είχαν υιοθετήσει και του είχαν φτιάξει και παιδικό δωμάτιο να μένει τα βράδια και να μην πηγαινοέρχεται.  Καταβαραθρώθηκε ο  Άρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΙ που τον καλούσε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα στην εκπομπή του, παραδίδοντας δωρεάν  μαθήματα γλειψιματικής δημοσιογραφίας, τέτοιο γλείψιμο ούτε σε δοκιμές παγωτών της ΕΒΓΑ.

Τον υιοθέτησε  τον Μπουμπούκο και ο ΔΟΛ των 58 κεντροαριστερών- οσονούπω και των 58 αναγνωστών-, με τον Γιάννη Πρετεντέρη  να γράφει τα κάτωθι: «Κάποιοι αντιδρούσαν στη μείωση των φαρμάκων αλλά ο Γεωργιάδης τους καθάρισε σε μία εβδομάδα- ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδεί στην ελληνική πολιτική έναν άνθρωπο να διαλύει μόνος του ένα ολόκληρο κόμμα!». Έπεσε 100% μέσα ο Γιάννης, το κόμμα που διέλυσε ο Άδωνης έχει τους πέντε δημοφιλέστερους βουλευτές στη Β' Αθήνας, με θετικές γνώμες από 39% έως 48%. Να μας δώσει και έξι αριθμούς του τζόκερ,  για να τους αποφύγουμε.

Μαζί με τον ανθρωπάκο καταβαραθρώθηκε και ο Αντιπρόεδρος Βενιζέλος, που ανέχθηκε να συμμετάσχει στην συγκυβέρνηση του ένας δεδηλωμένος φασίστας. Με τον Βαγγέλη- Βαγγέλη οφείλουμε να είμαστε επιεικείς, ως είδος προς εξαφάνιση έχει κρίση θολή, ακόμη κι έτσι όμως, η συνύπαρξη με φασίστες  είναι έγκλημα καθοσιώσεως. Δεν είναι έγκλημα του Βενιζέλου, είναι  έγκλημα του ΠΑΣΟΚ. Η επικοινωνιολόγος του Βαγγέλη- Βαγγέλη  Αφροδίτη Αλ Σαλέχ συνυπάρχει μια χαρά με τους Φαήλους, τους Βορίδηδες, τους Αδώνιδες και τους λοιπούς ακροδεξιούς, είναι ωστόσο έτοιμη να φύγει στο εξωτερικό, εφόσον  κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν δέχθηκε επιθέσεις για την καταγωγή και το φύλλο της και σήμερα γελάει με τα αστεία του ναζιστή Παναγιώταρου.

 Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε το ακατόρθωτο, τα καινούργια στελέχη του είναι τρισχειρότερα από τα παλαιά, γεγονός  που η επιστήμη το θεωρούσε σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Η  θεωρία του περί της εξέλιξης των ειδών απεβίωσε εντός των γραφείων της Χαριλάου  Τρικούπη μαζί με τον Δαρβίνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL