Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης

Οστρακοκαλλιεργητές: Νέα εκτίμηση για τις ζημίες που υπέστησαν το 2010 οι οστρακοκαλλιεργητές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προτείνει η Ευαγγελία Αμμανατίδου, αναφέροντας ότι η καθυστέρηση στην αποζημίωση των 3 από τις 5 μονάδες είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την παραγωγή...

- Οστρακοκαλλιεργητές: Νέα εκτίμηση για τις ζημίες που υπέστησαν το 2010 οι οστρακοκαλλιεργητές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προτείνει η Ευαγγελία Αμμανατίδου, αναφέροντας ότι η καθυστέρηση στην αποζημίωση των 3 από τις 5 μονάδες είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την παραγωγή της χρονιάς (υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης).

- Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης: Την ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ειδικά μετά την ανακοίνωση για νέες κλίνες, πτέρυγες και κλινικές, επισημαίνουν οι Ιωάννα Γαϊτάνη, Ευαγγελία Αμμανατίδου, Γιάννης Αμανατίδης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Κώστας Ζαχαριάς, Νίκος Μιχαλάκης, Δημήτρης Στρατούλης, Μαρία Μπόλαρη, Γιάννης Σταθάς, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Γάκης, Αφροδίτη Σταμπουλή, Ευγενία Ουζουνίδου, Μαρία Τριανταφύλλου, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Βασίλης Κυριακάκης προσθέτοντας ότι αν οι κλίνες φτάσουν τις 790, ο αριθμός μόνο του νοσηλευτικού προσωπικού θα υπολείπεται κατά 156 άτομα (υπουργείο Υγείας).

- Παραγωγοί ενέργειας με φωτοβολταϊκά: Απλήρωτοι εδώ και οκτώ μήνες παραμένουν οι παραγωγοί ενέργειας με φωτοβολταϊκά, υπογραμμίζουν οι Γιάννης Σταθάς, Ευγενία Ουζουνίδου και Θανάσης Πετράκος ζητώντας ρύθμιση των δανείων, μείωση των υπέρογκων επιτοκίων, αλλά και αποπληρωμή των παραγωγών (υπουργείο Περιβάλλοντος).

- Συμφωνία για πυρηνικά Ιράν: Ελληνική πρωτοβουλία για την άρση των κυρώσεων κατά του Ιράν όσο πιο σύντομα γίνεται και την προσχώρηση και του Ισραήλ στη συμφωνία για τα πυρηνικά, προτείνουν οι Ρένα Δούρου, Ηρώ Διώτη, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Σταθάκης ρωτώντας ακόμη τι θα κάνει η κυβέρνηση αν μειωθεί η τιμή του ιρανικού πετρελαίου (υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος).

- Οίκος Ναύτη Πειραιά: Τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) για τις σοβαρές ελλείψεις στα ιατρεία του Οίκου Ναύτη Πειραιά, μεταφέρουν οι Θοδωρής Δρίτσας, Τζένη Βαμβακά, Κώστας Ζαχαριάς, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Νίκος Συρμαλένιος αναφέροντας ότι δεν λειτουργεί το μικροβιολογικό εργαστήριο, δεν υπάρχει χαρτί για τον ηλεκτροκαρδιογράφο, φαρμακευτικά υλικά για οδοντιατρική αναισθησία, κολλύρια για βυθοσκόπηση στο οφθαλμολογικό ιατρείο, γλωσσοπίεστρα, οινόπνευμα, πιεσόμετρα, χαρτί για τις εξεταστικές κλίνες, μελάνι για τον εκτυπωτή συνταγών και γραφική ύλη (υπουργεία Υγείας, Ναυτιλίας).

- Τηλεφωνικά ραντεβού νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης: Την εκχώρηση στην ιδιωτική εταιρεία Data Research Consulting της υπηρεσίας τηλεφωνικών ραντεβού των εξωτερικών ιατρείων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν οι Ιωάννα Γαϊτάνη, Ευαγγελία Αμμανατίδου, Γιάννης Αμανατίδης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Τάσος Κουράκης, Κώστας Ζαχαριάς, Νίκος Μιχαλάκης, Δημήτρης Στρατούλης, Μαρία Μπόλαρη, Χαρά Καφαντάρη, Γιάννης Σταθάς, Δημήτρης Γάκης, Αφροδίτη Σταμπουλή, Στέφανος Σαμοΐλης, Ευγενία Ουζουνίδου, Έφη Γεωργοπούλου, Μαρία Τριανταφύλλου, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και Βασίλης Κυριακάκης, τονίζοντας ότι θα επιβαρύνονται οι ασφαλισμένοι (υπουργείο Υγείας).

- ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ: Την ακύρωση της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, ζητούν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Γελαλής, Ηρώ Διώτη, Γιάννης Δραγασάκης, Γεώργιος Σταθάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος τονίζοντας ότι το ΣτΕ αποφάνθηκε αρνητικά για τη μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ περιουσιακών στοιχείων των εταιρειών ύδρευσης ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ (υπουργεία Οικονομικών, Υποδομών).

- Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων: Μέτρα για τα τιτλοποιημένα δάνεια του Ταμίου Παρακαταθηκών και Δανείων που δεν μπορούν να υπαχθούν σε ευνοϊκές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις δανείων προτείνουν οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Γελαλής, Γιάννης Σταθάς και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ενώ ρωτούν σε τι αποσκοπεί η συμφωνία συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για δανειοδότηση του ταμείου (υπουργείο Οικονομικών).

- Πυροσβεστική Κέρκυρας: Το παλαιό νοσοκομείο της Κέρκυρας δεν πληροί τις στοιχειώδεις προδιαγραφές πυροσβεστικού σταθμού και δεν μπορεί να γίνει μετεγκατάσταση, τονίζει ο Στέφανος Σαμοΐλης αναφέροντας ότι δεν υπάρχει τσουλήθρα από τους θαλάμους, κεντρική είσοδος, τα πυροσβεστικά θα βγαίνουν από την ίδια είσοδο με εκείνη των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. (υπουργείο Δημόσιας Τάξης).

- Σχολικοί φύλακες: Την επανατοποθέτηση σχολικών φυλάκων προτείνουν οι Γιάννης Σταθάς και Δημήτρης Στρατούλης αναφέροντας ότι δικαιώνονται από τα δικαστήρια και ότι το υπουργείο Παιδείας προχωρά στην πρόσληψη επιστατών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μέσω ΕΣΠΑ (υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης).

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο