Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
Ο Τόνι Νέγκρι είναι νέγρος, κυρία Μισέλ μας!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Τόνι Νέγκρι είναι νέγρος, κυρία Μισέλ μας!

Ναι, ο Τόνι Νέγκρι είναι νέγρος. Το αποκαλύπτουμε, για να προσθέσουμε και άλλα βέλη στην ήδη πάνγεμη φαρέτρα της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Άννης Μισέλ Ασημακοπούλου, το Μισέλ προφανώς προς τιμήν του ευπατρίδη Μιχάλη Λιάπη. Όσο κι αν θέλει να κρυφτεί ο Νέγκρι, τον προδίδει το όνομά του. «Αρχή παιδεύσεως η των ονομάτων επίσκεψις», έλεγε ο στωικός Επίκτητος, κυρία Μισέλ μας, θα το γνωρίζετε φαντάζομαι, στην Δεξιά τους παίζετε τους αρχαίους στα δάκτυλα κι αν δεν σας φτάνουν των χεριών, βγάζετε και τα παπούτσια σας.

Νέγρος είναι ο Νέγκρι κι αν δείχνει άσπρος, είναι επειδή έχει τον ίδιο γιατρό με τον Μάικλ Τζάκσον, με τα ίδια χημικά τον έχουνε ποτίσει, κυρία Μισέλ μας, για να παραπλανεί τον κόσμο και να κάνει ανεμπόδιστα τις βρομοδουλειές του. Αν προσέξετε τα πόδια του Νέκγρι όταν δίνει συνεντεύξεις, θα δείτε ότι χορεύει κάτω από το τραπέζι το Μπίλι Τζην και το Θρίλερ, έχει μπει μέσα του το πνεύμα του Μάικλ, σας λέω. Έχει και εφτά μαύρα αδέρφια.

Τώρα που μάθατε την αλήθεια, κυρία Μισέλ μας, να βγάλετε αμέσως ανακοίνωση σκληρή. «Εκτός από φιλοτρομοκράτης, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και φιλονέγρος! Θα γεμίσουμε αραπάδες, αν έρθουνε αυτοί οι λεροί στην εξουσία, υποσαχάρια Αφρική θα γίνουμε. Φυλάξτε τα παιδιά σας, πατριώτες, θα σας τα φάει ο αράπης. Και να διαγράψετε, κύριε Τσίπρα, τον Σκουρλέτη, που είναι μελαψός».

Να τα πείτε τα νέα και στον God Father σας τον Γλίξμπουργκ, κυρία Μισέλ μας, να γνωρίζει τη δύστηνο μοίρα που περιμένει τη χώρα Του και να αυτοεξοριστεί εγκαίρως στο Λονδίνο, αφού περιοδεύσει βεβαίως από χωρίου εις χωρίον. Να κακαρίζουν οι κότες «κο-κο-κο» και να νομίζει ο Μεγαλειότατος ότι τον καλεί ο λαός Του να τον σώσει από τον κομμουνισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL