Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Ευτυχείτε, γρηγορείτε!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευτυχείτε, γρηγορείτε!

Για τα καινούργια χαρμόσυνα νέα που συνέβησαν ή θα συμβούν, αλλά και τις νέες προκλήσεις και κινδύνους που μας απειλούν ή θα μας απειλήσουν, και δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού, θα σας ενημερώσω σήμερα, αγαπητοί αναγνώστες.

Η κρίση φαίνεται πως έβαλε το πολυμήχανον του Έλληνος σε δράση και ήδη φαίνονται τα πρώτα, εξόχως ενθαρρυντικά, αποτελέσματα. Έτσι, σε ένα νέο τομέα, παρατηρείται ήδη τεράστια αύξηση στις εξαγωγές φέρνοντας πολύτιμο συνάλλαγμα στη χώρα μας. Συγκεκριμένα με αμόκ ενθουσιασμού υποδέχτηκαν οι αγορές στις χώρες της Ε.Ε. τα νέα παξιμάδια της γνωστής εταιρείας "Τζαμτζής και Σια ΑΕ". Τα παξιμάδια παρασκευάζονται από βιολογική ύλη αγνώστου συστάσεως, η χημική σύνθεση της οποίας φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού από τους υπευθύνους, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες από τους καταναλωτές, πρόκειται για παξιμάδια με λεπτή και διακριτική γεύση και μοναδικό άρωμα.

Το δεύτερο χαρμόσυνο νέο είναι πως η Ελλάδα έχει καταστεί πλέον, παγκοσμίως, η μεγαλύτερη παραγωγός και εξαγωγός χώρα σε οικόσιτο, βιολογικό φυσικό αέριο. Η πρωτιά αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της μαζικής στροφής των Ελλήνων στην παραδοσιακή διατροφή και την απόφαση της κυβέρνησης να ενισχύσει την οικόσιτη παραγωγή φυσικού αερίου, επιδοτώντας την πρώτη ύλη παραγωγής του, που δεν είναι άλλη από τα γνωστά μας γυφτοφάσουλα. Ήδη έντεκα εκατομμύρια παραγωγοί παράγουν το νέο, θαυματουργό φυσικό αέριο, που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει θερμιδογόνο δύναμη χίλιες φορές μεγαλύτερη, με μόνα μικρά μειονεκτήματα την κάπως θορυβώδη μέθοδο παραγωγής του και την ιδιάζουσα οσμή, τα οποία όμως θα αντιμετωπισθούν εύκολα με δωρεάν χρηματοδότηση για εργασίες ηχομόνωσης και εξαερισμού των οικιών των παραγωγών.

Η κυβέρνηση ευελπιστεί πάντως σε πρωτοφανή αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών, ούσα αποφασισμένη να αξιοποιήσει στο έπακρον τη γνωστή τάση κάθε Έλληνα να έχει στο κλάσιμο όλους τους υπόλοιπους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η εξαγωγή όμως του συνόλου της ποσότητας του οικόσιτου φυσικού αερίου προκάλεσε μεγάλη επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την καύση στα τζάκια. Η κυβέρνηση αποφάσισε να δημιουργήσει ένα επίλεκτο σώμα, τους Αη-Βασίληδες, που θα ελέγχει τις καμινάδες για πειστήρια παράνομης χρήσης και θα επιβάλλει πρόστιμα, πλην όμως μια καινούργια οργάνωση, η ΠΥΡ.ΤΖΑΚ. ("Πυρήνες της Τζακοφωτιάς"), εμφανίστηκε με την υπόσχεση να δωρίσει σε κάθε σπίτι ένα ΤΖΑ.ΧΩ.ΚΑΜ. (Τζάκι Χωρίς Καμινάδα), ώστε να γλυτώσουν τις ποινές.

Η εξαγγελία αυτή, βοηθούντος του ψοφόκρυου ανά την επικράτεια, εκτόξευσε τα ποσοστά αποδοχής της νέας οργάνωσης στο αστρονομικό 35,4% σε πρόσφατη δημοσκόπηση. Ο κ. Δένδιας, σε έκτακτη σύγκληση του Υπουργικού Συμβουλίου, πρότεινε να αναλάβουν δράση οι λεγεώνες του, αλλά ο Βενιζέλος αντιπρότεινε να αγοράσει η κυβέρνηση την πατέντα παραγωγής του ΤΖΑ.ΧΩ.ΚΑΜ., διότι Έλληνες επιστήμονες τον διαβεβαίωσαν πως με μια μικρή αλλαγή στο λογισμικό τού ΤΖΑ.ΧΩ.ΚΑΜ. μπορεί να παράγουμε ΕΛΛ.ΧΩ.ΚΑΤ., ΜΙΣ.ΧΩ.ΧΡΗ., ΕΛΛ.ΧΩ.ΣΥΡ., ίσως δε και ΧΡΕ.ΧΩ.ΧΡΗ..

Ο κ. Σαμαράς του ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να καταλάβει το σχέδιο και ο Δένδιας, και ο κ. Βενιζέλος πρόθυμα τους εξήγησε πως θα ήταν καταπληκτικό να παράγουμε ΕΛΛ.ΧΩ.ΚΑΤ. (Ελλάδα Χωρίς Κατοίκους), ΑΣΦ.ΧΩ.ΑΣΦ. (Ασφαλιστικό Χωρίς Ασφαλισμένους), ΕΛΛ.ΧΩ.ΣΥΡ. (Ελλάδα Χωρίς ΣΥΡΙΖΑ) και βέβαια ΧΡΕ.ΧΩ.ΧΡΗ. (Χρέος Χωρίς Χρήματα), πράγμα που θα έδινε οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL