Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
Τις καταγγελίες σας στον εισαγγελέα αμέσως, κ. Βενιζέλο!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τις καταγγελίες σας στον εισαγγελέα αμέσως, κ. Βενιζέλο!

Το πολιτικομιντιακό σύμπλεγμα που κυβέρνησε και κυβερνά τη χώρα τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει τίποτα να υπερασπιστεί, είναι απολύτως απαξιωμένο και ταυτισμένο με τη ρεμούλα και τη διαπλοκή. Μόνη σανίδα σωτηρίας στα πανικόβλητα μυαλά τους είναι να ρίξουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και να λερώσουν και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό προσπάθησε να κάνει ο κ. Γεωργιάδης με το διαφημιστικό σποτ του "Κόκκινου" και με τις καταγγελίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "τα έχει βρει με τους βιομηχάνους". Το αστείο του ποσού και τα παραστατικά που άμεσα προσκόμισε ο σταθμός δεν έκαναν φυσικά το αυτί του κ. Γεωργιάδη να ιδρώσει. Άλλωστε ένα σχέδιο εξυπηρετεί και το σχέδιο αυτό λαμβάνει υπ' όψιν του και τις υπερασπιστικές ανάγκες του κ. Βενιζέλου

Ο κ. Βενιζέλος είναι ο πρώτος διδάξας και μαιτρ της τακτικής αυτής, της λάσπης, την οποία μάλιστα έχει χρησιμοποιήσει κάθε φορά που αισθάνεται στριμωγμένος. Να θυμηθούμε ότι στη συζήτηση για τη λίστα Λαγκάρντ, μόλις ανησύχησε ότι μπορεί να περιληφθεί στους υπό εξέτασιν, άρχισε, από το βήμα της Βουλής, να αναφέρεται σε διάφορα σκάνδαλα γερμανικών εταιρειών. Δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά φρόντισε να θολώσει τα ύδατα και να στείλει τα κατάλληλα μηνύματα εκεί που έπρεπε.

Σήμερα ο κ. Βενιζέλος επιχειρεί να αντιπαραθέσει στην πρόταση του ΣΎΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή, όσον αφορά το σκάνδαλο των υποβρυχίων, υπαινιγμούς πως ο ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται με τους ανταγωνιστές των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τον κ. Βενιζέλο να κατονομάσει τα συμφέροντα υπέρ των οποίων μεροληπτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να καταθέσει και τα σχετικά στοιχεία. Και μάλιστα αυτό πρέπει να γίνει αμέσως και ανεξαρτήτως της εξεταστικής επιτροπής, με την οποία ο κ. Βενιζέλος επιχειρεί να προχωρήσει σε συμψηφισμό του τύπου "μη μου βγάλεις, να μη σου βγάλω". Αυτή η αντίληψη της ομερτά δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή. Εφόσον υπάρχει στοιχείο για σκάνδαλο, αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Γ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL