Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Ο Άδωνις, ο Τόμσεν και το στοίχημα (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Άδωνις, ο Τόμσεν και το στοίχημα (video)

//www.youtube.com/embed/T7s4is34PO8

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την εγκατάσταση του Αδ. Γεωργιάδη στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ο ένας είναι η ένδεια των στελεχών στο στρατόπεδο της Ν.Δ. του Σαμαρά. Ο άλλος λόγος είναι η άνεση του στην τηλεόραση, κέρδος από την καριέρά του ως τηλεπωλητής βιβλίων και ο τρίτος είναι η προστασία και η ενθάρρυνση με τις οποίες τον περιέβαλλαν πάντα τα ΜΜΕ.

Σ' αυτό το τελευταίο τον συναγωνίζεται ίσως μόνο ο κος Πάγκαλος. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα άνεσης και oίησης οδήγησε τον Γεωργιάδη να κάνει μερικά λάθη επικοινωνιακά από αυτά όμως που είναι εγκλήματα καθοσιώσεως για κάποιον που έχει χτίσει την καριέρα του στην τηλεόραση.

Η Ηροστρατική δήλωση του κ. Α. Γ. ότι δεν θέλει να του κλέψει η τρόικα τη δόξα για τις απολύσεις των ιατρών ήταν από μόνη της αυτοκτονική για κάποιον που είναι υπουργός υγείας, πολλώ μάλλον σε μια χώρα με τόσες ελλείψεις στο σύστημα υγείας.

Σε συνδυασμό όμως η δήλωση αυτή με το στοίχημα που είχε βάλει παλαιότερα με εργαζόμενο στο χώρο της υγείας, ότι δεν θα γίνουν απολύσεις επί ποινή παραιτήσεως του, σίγουρα του δείχνει το δρόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL