Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Βενιζέλος-Κεδίκογλου επιμένουν στις χρεωκοπημένες θεωρίες του success story και της θεωρίας των άκρων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βενιζέλος-Κεδίκογλου επιμένουν στις χρεωκοπημένες θεωρίες του success story και της θεωρίας των άκρων

Αψυχολόγητα, χρησιμοποιώντας τα κλισέ της περιόδου περί άκρων και success story, τα οποία ούτε και οι ίδιοι οι συντάκτες των σχετικών ανακοινώσεων φαίνεται να πιστεύουν, αλλά και με αμηχανία, αν όχι θυμό, αντέδρασαν τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού στην ομιλία Τσίπρα νωρίτερα σήμερα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

"Παραμένει κολλημένος στην καλή και κακή βία, στα βαρίδια και στις συνιστώσες του κόμματός του" σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για τη σημερινή ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική επιτροπή του κομματος. Αμυνόμενος του success story ο κος Κεδίκογλου δήλωσε: "Όχι μόνον τον ενοχλεί η σθεναρή στάση της Κυβέρνησης και οι επιτυχίες που αναγνωρίζονται διεθνώς, αλλά δυστυχώς επαναλαμβάνει χωρίς ντροπή κάθε επιχείρημα κατά της χώρας που χρησιμοποιούν οι χειρότεροι αντίπαλοί της"!

Απόλυτα συντονισμένο με την δήλωση Κεδίκογλου και το ΠΑΣΟΚ: "Την ώρα που η Πατρίδα  μας διαμορφώνει τις προϋποθέσεις της οριστικής εξόδου από τη κρίση, της μετάβασης από την ύφεση στην ανάπτυξη και της ανάσχεσης της ανεργίας, ο κ. Τσίπρας επιμένει μονότονα να επενδύει στο σενάριο της εθνικής καταστροφής με μόνο κριτήριο τις φτηνές αλλά μάταιες  μικροκομματικές επιδιώξεις που ούτε τους βγήκαν ούτε θα τους βγουν" σχολίασε το γραφείο τύπου της Χαριλάου Τρικούπη. Στην μακροσκελη και γεμάτη γενικότητες ανακοίνωση, η οποία θυμίζει λόγο Βενιζέλου, το ΠΑΣΟΚ κάνει εκτενή αναφορά στην υπόθεση των ναυπηγείων και τη λύση που όπως ισχυρίζεται έδωσε σχετικός νόμος του 2010 για τη συνέχιση της λειτουργίας τους. "Λύση που βεβαίως απαιτεί συνεχή παρακολούθηση και πολιτική  αποφασιστικότητα στην εφαρμογή της, ενόψει ποικίλων εμποδίων, κοινοτικών και επιχειρηματικών, πάντοτε με πλήρεις κοινοβουλευτικές εγγυήσεις διαφάνειας" καταλήγει η ανακοίνωση, προδίδοντας έλλειψη ψυχραιμίας.

Υπενθυμίζεται οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των  ναυπηγείων και την αμαρτωλή σύμβαση των πολεμικών υποβρυχίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL