Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.2°C25.7°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.9°C24.6°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C23.7°C
3 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.9°C22.5°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
26 °C
25.6°C25.6°C
2 BF 38%
Δεν παίρνουν σοβαρά ούτε τον εαυτό τους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν παίρνουν σοβαρά ούτε τον εαυτό τους

 Το ίδιο απόγευμα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ακριβής ημερομηνία για τα εμβόλια, καθώς οι δοκιμές δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο υπουργός Υγείας πήρε μια συζήτηση για την πορεία των εμβολίων και έτρεξε στον ΣΚΑΪ να την κάνει εξαγγελία αφενός μεν για να την πιστωθεί και αφετέρου για να καθησυχάσει τον κόσμο, που ανησυχεί με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η διάψευση της Κομισιόν εξέθεσε σοβαρά τον Β. Κικίλια.

Το απίστευτο που συνέβη όμως είναι ότι τα κανάλια της λίστας Πέτσα έπαιζαν όλο το βράδυ την εξαγγελία τού υπουργού χωρίς να παίζουν την κάθετη διάψευση της Κομισιόν. Φθηνή προπαγάνδα και παραπληροφόρηση την ώρα που ο κόσμος έχει ανάγκη από υπεύθυνη ενημέρωση.

Χθες ο Κυρ. Μητσοτάκης έσπευσε να καλύψει τον υπουργό λέγοντας ότι υπάρχει λελογισμένη αισιοδοξία για το εμβόλιο και ότι η χώρα έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο προαγοράς.

Μόνο που ο Β. Κικίλιας δεν αναφέρθηκε σε συμβόλαια προαγοράς εμβολίων που δεν υπάρχουν.

Είπε ότι τον Δεκέμβριο θα φέρει εμβόλια. Γι’ αυτό τον «άδειασε» η Κομισιόν. Πράγμα που, φυσικά, ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπέρασε.

Το πρόβλημα μ’ αυτή την κυβέρνηση δεν είναι μόνο ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά τον κόσμο. Είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά ούτε τον εαυτό της. Κι αυτό είναι το μεγάλο της όπλο.

Τι κριτική να τους κάνεις;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL