Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Η «λίστα Πέτσα» δουλεύει μια χαρά – Σε χρέη ΥπΕξ… ο φιλοκυβερνητικός Τύπος! (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η «λίστα Πέτσα» δουλεύει μια χαρά – Σε χρέη ΥπΕξ… ο φιλοκυβερνητικός Τύπος! (Video)

«Μάχη» έδωσε για να ακουστεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης στον ΑΝΤ1 μετά από τις διαρκείς διακοπές δημοσιογράφου του πάνελ. Ήταν προφανές ότι η αιχμηρή κριτική του κ. Αλεξιάδη ενόχλησε με αποτέλεσμα να μην τον αφήνουν να ολοκληρώσει την παρέμβασή του. Έφτασε στο σημείο μάλιστα δημοσιογράφος προκειμένου να αντιπαρατεθεί μαζί του να ισχυριστεί ότι η δημοσιοποίηση της Συμφωνίας με την Αίγυπτο σε εφημερίδα αρκεί για να υποκαταστήσει την επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών.

«Οι μακεδονομάχοι, οι πατριδοκάπηλοι που μας κατήγγειλαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών γιατί δεν μιλούν;» για την τωρινή κρίση ρώτησε ο κ. Αλεξιάδης προσθέτοντας: «Που είναι ο κ. Σαμαράς;»

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. στο πάνελ Γ. Λοβέρδος υπεραμύνθηκε της δήθεν ενιαίας γραμμής ωστόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε:

«Το αν η δεξιά πολυκατοικία έχει μια ενιαία άποψη επί του θέματος το αποδεικνύει το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Καθημερινής όπου φαίνεται ότι όσα προπαγανδιστικά λέει ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Τα θέματα με την Τουρκία είναι πολλά και σοβαρά χρειάζονται εθνικό μέτωπο και αποφασιστικότητα. Είναι κρίμα που δεν έχουμε την πλήρη εικόνα για τη Συμφωνία με την Αίγυπτο και ότι δεν έχει γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να συζητηθούν όλα αυτά. Λιγότερα λόγια από την κυβέρνηση. Λιγότερες φωτογραφίες από τις παραλίες και περισσότερη δουλειά».

Αυτό δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο οπότε το λόγο έλαβε δημοσιογράφος από το πάνελ ο οποίος προκειμένου να αντιπολιτευθεί στην αντιπολίτευση υποστήριξε το πρωτοφανές ότι: «Η Συμφωνία με την Αίγυπτο έχει δημοσιοποιηθεί» αναφερόμενος στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών.

«Η δημοσιοποίηση της Συμφωνίας από φιλοκυβερνητική εφημερίδα καλύπτει το κενό του Υπουργείου Εξωτερικών, αυτό λέτε;» τον ρώτησε ο κ. Αλεξιάδης. Ο δημοσιογράφος δεν απάντησε, αλλά φρόντισε να υπερασπιστεί την κυβέρνηση, όπως όπως. «Πιστεύετε ότι πρόλαβε η κυβέρνηση να σας ενημερώσει και δεν το έκανε;»

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL