Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Αυτός θα ζητήσει σήμερα συναίνεση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αυτός θα ζητήσει σήμερα συναίνεση

 Από την άλλη, ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια με αυτά τα θέματα. Λέει αυτό που θεωρεί σωστό, χωρίς να ενδιαφέρεται αν ο Κ. Μητσοτάκης θα το θεωρήσει συναίνεση ή όχι.

Ας θυμηθούμε λοιπόν ότι αυτός που θα ζητήσει σήμερα συναίνεση και σοβαρότητα είναι αυτός που κατέρριψε κάθε ρεκόρ πολιτικής αλητείας με το ιστορικό «πουλήσατε τη Μακεδονία για τις συντάξεις». Αυτός που περιφερόταν λέγοντας ότι «ετοιμάζουν παραχωρήσεις στο Αιγαίο, στα πρότυπα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Αυτός που κινητοποίησε τους οπαδούς του μαζί με συμμορίες ακροδεξιών και φασιστών σε μια πρωτοφανή εκστρατεία μίσους, με επιθέσεις, εμπρησμούς, στοχοποιήσεις ανθρώπων, απειλές.

Αυτός που τραβούσε το χαλί σε κάθε βήμα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής με το χαζοχαρούμενο αστείο «ελπίζουμε να μη διαπραγματευτεί όπως διαπραγματεύτηκε το 2015». Αυτός που πανηγύριζε με κάθε τουρκική πρόκληση φωνάζοντας για ξέφραγα αμπέλια. Αυτός που έλεγε «πιστεύουμε τον Ερντογάν και όχι τον Τσίπρα». Αυτός που έκανε τα ίδια και άλλα τόσα στο προσφυγικό.

Και ακόμα είναι αυτός που υποβαθμίζει ακόμα και τώρα την πολιτική αντιπαράθεση στο πιο χυδαίο και κατάπτυστο επίπεδο, για να κρατάει την ατζέντα μακριά από την πολιτική του: τη λεηλασία του κράτους, τη διάβρωση των θεσμών και την καταστροφή της οικονομίας.

Αυτός είναι ο Κ. Μητσοτάκης. Ας δούμε τι θα πει σήμερα στον Τσίπρα.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL