Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C23.0°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.5°C22.6°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
4 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
0 BF 30%
Με συνεργούς τους χορηγούς τους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με συνεργούς τους χορηγούς τους

ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ στο ρεπερτόριο. Θα ακολουθήσουν κι άλλες; Έτσι θα πορευτούμε μέχρι τις επόμενες εκλογές; Θα είναι «ζωντανή και ασφαλής» η χώρα μέχρι τότε; Μα δεν είναι σοβαρό ένας πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής, αρμόδιος για το πόρισμα της πύρινης καταστροφής στο Μάτι, να φαίνεται πως πιέζεται αφόρητα από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας του να αποκρύψει πιθανές ευθύνες;

ΓΙΑΤΙ όμως αυτό έπρεπε να γίνει τώρα, δύο ολόκληρα χρόνια (!) μετά τα γεγονότα; Μόνος του αποφάσισε ο πραγματογνώμονας να κάνει χρήση της συνομιλίας με τον διοικητή της Πυροσβεστικής, την οποία και κατέγραψε κρυφά; Ποιος τον εμπόδισε και ποιος τον απελευθέρωσε; Δυστυχώς, σε αυτόν τον τόπο τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Όπως δεν έγινε τυχαία και η αποκάλυψη της συνομιλίας που είχε και κατέγραψε, επίσης κρυφά, ο Μιωνής.

Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» που ανέλαβε το θέμα έκρινε πως αυτό είναι σοβαρό και το έκανε πρώτο και ηχηρό, αν και αποφεύγει παρόμοιες επιλογές σε απείρως σοβαρότερες περιπτώσεις διαφθοράς και σκανδάλων. Γιατί δεν ήταν πρώτο θέμα, για παράδειγμα, η ανακοίνωση των αμερικανικών αρχών για το σκάνδαλο Novartis, με την εταιρεία να ομολογεί την ενοχή της;

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ για ένα σκάνδαλο που το μεγαλύτερο μέρος του εξελίχθηκε στην Ελλάδα και στο αρμόδιο υπουργείο Υγείας, εκεί που καθορίζονται οι τιμές των φαρμάκων. Ένα σκάνδαλο διαφθοράς, παραβίασης των κανόνων ανταγωνισμού και επιβάρυνσης της δημόσιας και ιδιωτικής δαπάνης στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να επιλέγεις στην πρώτη σου σελίδα φωτογραφίες από τη βία Αμερικανών αστυνομικών και ποτέ αντίστοιχες των δικών μας που κλωτσάνε τα κεφάλια των καταδιωκόμενων σαν μπάλα ποδοσφαίρου;

ΑΣ ΜΗΝ είμαστε αφελείς. Η σέχτα των Μητσοτάκηδων έχει σκοπό, καταλαμβάνοντας όλες τις εξουσίες, νομοθετική, εκτελεστική, Δικαιοσύνη, ανεξάρτητες αρχές, ελέγχοντας ασφυκτικά την ενημέρωση με δημόσιο χρήμα, κυρίως στο πεδίο των τηλεοπτικών σταθμών, προκλητικά και αδίστακτα να καταργεί τη δημοκρατία.

ΕΧΕΙ και πολιτικές ρεζέρβες, με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. και τον Βελόπουλο, για να το τραβήξει μακριά. Απούσα από όλες τις διεθνείς διεργασίες για τα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, επιχειρεί και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί βία και νοθεία. Αργά ή γρήγορα θα απολογηθούν για τις καταστροφές που προκαλούν. Και μαζί τους θα απολογηθούν και οι συνένοχοι χορηγοί τους για τα ερείπια που αφήνουν πίσω τους.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL