Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς περιμένουμε τα συμπεράσματα της νεκροψίας για τον Βασίλη Μάγγο, δεν θα ακολουθήσουμε τον Μ. Χρυσοχοΐδη

"Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Χρυσοχοΐδη στον βούρκο της απανθρωπιάς, στον οποίο ο ίδιος επέλεξε να κυλιστεί, εργαλειοποιώντας το θάνατο ενός νεαρού ανθρώπου για να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ" σημειώνει αναφορικά με τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου και την προκλητική ανακοίνωση του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

Σήμερα, ο Βασίλης Μάγγος, 27 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ο Βασίλης Μάγγος είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό, από αστυνομικούς πριν από περίπου ένα μήνα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους συλληφθέντες διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών. Έπεσε θύμα της συνήθους πρακτικής των πραιτοριανών του Χρυσοχοΐδη και των αστυνομικών που έχουν πλέον «τα χέρια τους λυμένα», απαλλαγμένοι από τα δεσμά της Δημοκρατίας.

Έπειτα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε για 4 μέρες, με σπασμένα πλευρά και βλάβη στο συκώτι.

Εμείς, περιμένουμε τα συμπεράσματα της νεκροψίας.

Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Χρυσοχοΐδη στον βούρκο της απανθρωπιάς, στον οποίο ο ίδιος επέλεξε να κυλιστεί, εργαλειοποιώντας το θάνατο ενός νεαρού ανθρώπου για να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε 27χρονος στο Βόλο που είχε καταγγείλει αστυνομική βία

Γ. Ραγκούσης: Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις