Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περίμεναν την απόφαση για την Αγιά Σοφιά λέει ο Γεωργιάδης… αλλά τι να κάνουν; (Video)

Παραδέχεται ο Αδ. Γεωργιάδης ότι η κυβέρνηση περίμενε την απόφαση του Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά ωστόσο αντί να απαντήσει γιατί δεν έκανε κάτι σε διπλωματικό επίπεδο προτίμησε να διαφύγει λέγοντας ότι «ο μόνος τρόπος να εμποδίσεις τον Ερντογάν είναι να στείλεις μια τεθωρακισμένη ταξιαρχία στην Κωνσταντινούπολη». Αξίζει να αναρωτηθεί κανείς αν η διπλωματία υπάρχει για την κυβέρνηση;

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση του συντάκτη της ΑΥΓΗΣ, Γιάννη Αγουρίδη στον ΑΝΤ1:«Είπατε ότι το περιμένατε ως κυβέρνηση. Κάνατε κάποια κίνηση;» απάντησε:

«Δεν υπήρχε κανένα απολύτως επίπεδο να κάνεις κίνηση. Είναι μια απόφαση του Ερντογάν. Ο μόνος τρόπος να εμποδίσεις τον Ερντογάν είναι να στείλεις μια τεθωρακισμένη ταξιαρχία στην Κωνσταντινούπολη. Προτείνει κάτι τέτοιο ο ΣΥΡΙΖΑ;»

Για να προσθέσει λίγο μετά γενικόλογα και αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας το θέμα τίθεται «σε όλες τις συνομιλίες».

Και να συμπληρώσει λίγο αργότερα ότι πρέπει «να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις