Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.3°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.8°C14.6°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
16.0°C16.0°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C19.1°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.6°C15.7°C
2 BF 69%
Εξώδικο Ρ. Χρηστίδου για προσβλητικό σχόλιο δημοσιογράφου στο Facebook
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξώδικο Ρ. Χρηστίδου για προσβλητικό σχόλιο δημοσιογράφου στο Facebook

Μετά το εξώδικο της Ρ. Χρηστίδου ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να  αποσύρει  την ανάρτηση και να ζητήσει συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για φωτομοντάζ.

Η Ραλλία Χρηστίδου τονίζει μεταξύ άλλων «Είναι ντροπή, είναι αίσχος να προσβάλλει κάποιος την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων και ιδιαίτερα γυναίκες που είτε πολιτεύονται είτε είναι πολιτικοποιημένες ή κομματικοποιημένες σε διαφορετικό κόμμα, χώρο, συλλογικότητα από αυτό/η που υποστηρίζει εκείνος».

Η ίδια σημειώνει με νόημα «Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο. Η ανοχή μας ΠΛΕΟΝ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από κανέναν ως αδυναμία».

Η ανάρτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλίας Χρηστίδου στο Facebook:

Πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί πως ο " δημοσιογράφος" Κλεάνθης Λοίζος ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία μου - προιόν φωτομοντάζ- συνοδευόμενη από το κατάφωρα προσβλητικό, δυσφημιστικό, άκρως εξυβριστικό, προφανώς σεξιστικό, και υποτιμητικό σχόλιο

Επειδή στον εν λόγω κύριο επιδόθηκε ΗΔΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΒΛ.ΦΩΤΟ), φοβούμενος για τις νομικές ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που είχε η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανάρτηση, την κατέβασε και υποχρεώθηκε σε επανορθωτική ανάρτηση που ζητάει συγγνώμη.(ΒΛ.ΦΩΤΟ)

Ενημερώνω λοιπόν ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ πως θα επιδεικνύω ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε οιονδήποτε τολμάει να προσβάλει με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο την ΤΙΜΗ και την ΥΠΟΛΗΨΗ μου.

Είναι άκρως χυδαία, ρατσιστική, φασιστική και ανήθικη συμπεριφορά το να διαδίδεις ψευδείς φωτογραφίες μιας γυναίκας που δεν την γνωρίζεις και δεν έχεις ΙΔΕΑ για την προσωπική της διαδρομή μόνο και μόνο επειδή υπηρετεί άλλον πολιτικό χώρο από σένα.

Είναι ντροπή, είναι αίσχος να προσβάλλει κάποιος την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων και ιδιαίτερα γυναίκες που είτε πολιτεύονται είτε είναι πολιτικοποιημένες ή κομματικοποιημένες σε διαφορετικό κόμμα, χώρο, συλλογικότητα από αυτό/η που υποστηρίζει εκείνος.

Από 24 χρονών που είχα την ευλογία να γευτώ τα οφέλη αλλά και τις πίκρες της όποιας αναγνωρισιμότητας μου λόγω του επαγγελματός μου ως μουσικός δεν επέτρεψα ποτέ σε κανέναν να θίξει την αξιοπρέπειά μου.

Δεν πρόκειται να το επιτρέψω ούτε και ως πολιτικό πρόσωπο.

Και αυτό διότι πλέον δεν έχω να υπερασπίσω μόνο τον εαυτό μου αλλά και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και μου κάνατε αυτή την τεράστια τιμή να είμαι εκπρόσωπός σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος Φτάνει ως εδώ.

Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.

Η ανοχή μας ΠΛΕΟΝ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από κανέναν ως αδυναμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL