Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τι έγιναν τα παγκάκια της πλατείας Βικτωρίας;

EUROKINISSI

Με έκπληξη όσοι περνούσαν χθες από την πλατεία Βικτωρίας διαπίστωναν ότι τα δεκάδες παγκάκια που υπήρχαν στην ιστορική πλατεία είχαν εξαφανιστεί

Με έκπληξη όσοι περνούσαν χθες από την πλατεία Βικτωρίας διαπίστωναν ότι τα δεκάδες παγκάκια που υπήρχαν στην ιστορική πλατεία είχαν εξαφανιστεί.

Τα πληκτρολόγια στα social media πήραν φωτιά -εκ δεξιών και εξ αριστερών-, καθώς κάτοικοι της περιοχής όλων των βασικών πολιτικών αποχρώσεων επέκριναν τη δημοτική αρχή για την ενέργειά της.

Ιδού ένα τμήμα ενός χαρακτηριστικού διαλόγου με τη συμμετοχή και της συμβούλου της πλειοψηφίας κυρίας Αλεξίας Έβερτ.

Χθες στις 4.32 μ.μ.

«Είναι αλήθεια ότι ο δήμαρχός μας ξήλωσε τα παγκάκια της Πλατείας Βικτωρίας;

Και αν είναι αλήθεια, για ποιο λόγο έγινε αυτό;

Κάποια επίσημη απάντηση από τον δήμο θα υπάρξει;»

Χθες στις 4.08 μ.μ.

«Πρώτον, αυτή τη στιγμή βρίσκονται και πάλι 90 στρωματούχοι πάνω στην πλατεία Βικτωρίας... Δεύτερον, οι μόνες εντολές που έχει η αστυνομία είναι να τους κρατήσει στο κάτω μέρος της πλατείας...

Alexia Evert Τραγική η ανάρτηση του κυρίου. Ξεχειλίζει μίσος και εμπάθεια»

Ο διάλογος κλιμακώνεται και... αποκλιμακώνεται αναλόγως της οπτικής των... διαλεγομένων (οπαδοί του κ. δημάρχου κατά κανόνα).

Πέραν όμως όλων αυτών, το ερώτημα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο:

Γιατί ξήλωσε τα παγκάκια στη Βικτώρια ο κ. Μπακογιάννης;

Η πιο λογική απάντηση είναι για να αναγκάσει τους χαρακτηρισμένους επισήμως από την παρούσα κυβέρνηση ως θύματα πολέμου και πολιτικούς πρόσφυγες να εγκαταλείψουν την πλατεία. Ανθρώπους με μικρά παιδιά, τους οποίους η Πολιτεία έχει υποχρέωση να στεγάσει και να σιτίσει.

Τι κι αν στο Ευρωκοινοβούλιο οι κύριοι Χρυσοχοΐδης και Μηταράκης δέχθηκαν σκληρή επίθεση για τον ανόητο αλλά και απάνθρωπο τρόπο που η κυβέρνηση μεταχειρίζεται τους πρόσφυγες; Η λύση είναι απλή:

Ξηλώστε τα παγκάκια για να μην έχουν να κάθονται ή να κοιμούνται...

Αλλά, κύριε δήμαρχε, μπορείτε και να τη σκάψετε όλη την πλατεία για να μην μπορούν καν να ακουμπήσουν...

Ή, ακόμη καλύτερα, να μεταφέρετε εκεί τα μεταλλικά παγκάκια της αστειότητας που ονομάζετε «Μεγάλο Περίπατο» από την Πανεπιστημίου στη Βικτώρια, ώστε και παγκάκια να υπάρχουν αλλά και να «ζεματάνε» ώστε να μην μπορεί να κάθεται ουδείς... Τι λέτε;

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις