Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Ιδιωτικά βίτσια, δημόσιες αρετές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιδιωτικά βίτσια, δημόσιες αρετές

Έναν χυδαίο συμψηφισμό των καταγγελιών Καλογρίτσα με την ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. που κανόνιζε τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης επιχείρησε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Από την ώρα που ο Τσίπρας βγαίνει μπροστά και κάνει αυτό που έκανε χθες, αποδεικνύει ότι ο Παππάς δεν ήταν μόνος του. Ο τότε υπουργός έκανε μια σειρά παράνομων πράξεων κατ’ εντολή Τσίπρα. Κάποια στιγμή θα τους καλέσει ο εισαγγελέας. Εδώ έχει βγάλει το ‘Documento’ καταγραφές από το 2016 για πρωην υπουργό της Ν.Δ. τώρα. Γιατί δεν τα έβγαλε επί Τσίπρα και να διερευνηθεί τότε αυτή η ιστορία; Ως προς αυτό το θέμα δεν γνωρίζω ποιος είναι, αλλά αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αυτός δεν έχει θέση στη Ν.Δ. Όμως δεν μπορεί να συγκρίνεται μια προσωπική και ατομική συμπεριφορά, σε ιδιωτικά θέματα, έστω και παράνομα, με ό,τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση των κυβερνητικών του καθηκόντων προσπαθώντας να στήσει έναν δημόσιο διαγωνισμό. Έχει καμία σχέση;».

Μάλιστα. Όλα όσα κάνουν τα στελέχη της κυβέρνησης και της Ν.Δ. είναι «ιδιωτικές» υποθέσεις. Ως ιδιώτης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Α. Σκέρτσος είχε επιτεθεί στην εισαγγελέα στη δίκη Τοπαλούδη. Ως ιδιώτης, και όχι ως υπουργός, ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης είχε απειλήσει με φυλακή την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελ. Τουλουπάκη που τον ελέγχει για το σκάνδαλο Novartis. «Ιδιωτικά θέματα» για τον κ. Γεωργιάδη και για τον πρώην υπουργό η παιδεραστία και η κακοποίηση ανήλικης. Γνωρίζαμε ότι η Ν.Δ. είναι ελαστική σε θέματα πολιτικής ηθικής - έχουν διορίσει τους συγγενείς τους μέχρι βαθμού απλής συνωνυμίας. Φαίνεται όμως ότι ο κ. Γεωργιάδης και η Ν.Δ., το κόμμα «πνεύμα και ηθική», είναι ελαστικό και σε ζητήματα απόλυτης ηθικής απαξίας. Είναι μάλιστα υπότροποι.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL