Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Με μηνύσεις απειλεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με μηνύσεις απειλεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος (Video)

«Προειδοποιώ οποιονδήποτε συνεχίσει τις συκοφαντικές επιθέσεις με ψέματα στο πρόσωπό μου θα ηττηθεί πολιτικά γιατί θα πέσει πάνω σε πολιτικό τοίχο και θα υποστεί κάθε νομική συνέπεια της πράξης του εφόσον χρησιμοποιεί ψέματα και συκοφαντίες" είπε στο ΣΚΑΙ.

Παράλληλα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος τόσο από την επαγγελματική όσο και από την πολιτική του σταδιοδρομία και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «ανευθυνότητα» και «επιστροφή στο παρελθόν»,

Απέδωσε την εμπλοκή του ονόματός του σε στοχοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μου κάνει εντύπωση. Κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ με βλέπουν με εφιαλτικό τρόπο».

Ωστόσο από το ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ διαβάζουμε πως «η γνωριμία Καλογρίτσα - Θεοδωρικάκου πάει αρκετά χρόνια πίσω, στο ταραχώδες τέλος της δεκαετίας του 1980, όταν ο σημερινός υπουργός και έμπιστος συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη ήταν γραμματέας στην ΚΝΕ και ο Χρ. Καλογρίτσας εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη». Με πορείες άλλοτε κοινές, άλλοτε παράλληλες τη δεκαετία του '90 -επιτομή του οπορτουνισμού, όπως θα έλεγαν οι παλιότεροι-, οι δυο άνδρες συναντιούνται ξανά το 1999 και στις αρχές του 2000 στήνουν μαζί την εταιρεία GPΟ, που μεσουρανεί, με πιο έντονη παρουσία στο ΜEGA και στον ΔΟΛ, έως την αδρανοποίησή της»

"Η επί της ουσίας αναστολή λειτουργίας της GPO συμπίπτει με την αποχώρηση του Τ. Θεοδωρικάκου από τη θέση του προέδρου, όπως προκύπτει από το πρακτικό του Δ.Σ., στις 16.7.2016 και όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος στο βιογραφικό του. Είναι η περίοδος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκλεγεί στην ηγεσία της Ν.Δ. και ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών παίρνει πρωταγωνιστική θέση στο επιτελείο του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θέση που κεφαλαιοποιήθηκε με την τοποθέτησή του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και από εκεί με την ανάληψη του κομβικού χαρτοφυλακίου του υπουργείου Eσωτερικών".

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL