Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Ένας χρόνος "αριστείας"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ένας χρόνος "αριστείας"

Τα όσα δυσώδη και τρομακτικά αποκαλύπτονται για στελέχη της Ν.Δ. από τον κοριό της ΕΥΠ. Τα στοιχεία της "Εργάνης", που αποκαλύπτουν την απώλεια 200.000 θέσεων εργασίας.

Το ναυάγιο στη διαχείριση του τουρισμού, που οδηγεί σε κατάρρευση έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους για την οικονομία μας.

Την επιχείρηση περιορισμού των διαδηλώσεων, που παραβιάζει κατάφωρα δικαιώματα κατοχυρωμένα από το σύνταγμα. Τον διασυρμό της χώρας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξαιτίας της ακροδεξιάς πολιτικής στο προσφυγικό.

Θα χρειαζόμασταν έξι πρωτοσέλιδα για να αναδείξουμε το καθένα από τα ζητήματα αυτά όπως του αξίζει.

Θα χρειαζόμασταν όμως έναν ολόκληρο τόμο για να καταγράψουμε στο σύνολό τους τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη: Την έφοδο στο κράτος και την υπονόμευση των ανεξάρτητων αρχών. Τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Τη χειραγώγηση των ΕΣΠΑ από τον Θεοδωρικάκο, τα μυστικά κονδύλια του Μηταράκη, τα φωτογραφικά νομοσχέδια του Άδωνι και του Χατζηδάκη, την πανδημία των απευθείας αναθέσεων. Τα αίσχη με τις πλατφόρμες κατάρτισης.

Την ύφεση, πριν ακόμα εμφανιστεί ο κορωνοϊός. Την ασυδοσία των αστυνομικών του Χρυσοχοΐδη. Τα έργα και τις ημέρες της Μενδώνη. Και άλλα τόσα που δεν χωράνε στο κύριο άρθρο.

Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά είναι ότι μπαίνουμε σε ύφεση 15%.

Με αυτή την κυβέρνηση. Ας κάνουμε λοιπόν τα κουμάντα μας.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL