Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εγκαινίασαν το γκρέμισμα… Όλες οι κάμερες στη φιέστα Μητσοτάκη για το Ελληνικό (Video)

Μπουλντόζες στο Ελληνικό με ένα χρόνο -με τα δικά τους λεγόμενα- καθυστέρηση, αλλά η φιέστα… φιέστα. Ο Μητσοτάκης με το κράνος, ο Γεωργιάδης σοβαρός δήθεν τεχνοκράτης στημένοι για τις κάμερες και η κουστωδία τους στις απαραίτητες θέσεις.

Η κυβέρνηση αυτή αν κάτι ξέρει να κάνει καλά είναι το ψάρι κρέας ακόμα και για το παραμικρό. «Εμβληματικό», «μέρα ύψιστου συμβολισμού» έλεγαν οι τηλεπαρουσιαστές των καναλιών που δεν φείδονταν εγκωμιασμούς για την κυβέρνηση.

Στην πραγματικότητα όμως η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει το σχέδιο που είχε εκπονηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ και ας τον κατηγορούσε για καθυστερήσεις και σήμερα να επιδίδεται στο πρωτοφανές. Να εγκαινιάζει το γκρέμισμα (δύο κτιρίων όλο και όλο) αντί για την οικοδόμηση…

«Ξεκινήσαμε σήμερα ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον» είπε ο πρωθυπουργός που πιο προσγειωμένος αυτή την φορά (απ’ ότι προεκλογικά) είπε ότι θα έχει δυσκολίες το έργο ουσιαστικά δηλαδή ότι θα πάρει χρόνο για να υλοποιηθεί. Ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε ένα από τα συνηθισμένα επικοινωνιακά τρικ της Ν.Δ.

Στο ΣΚΑΙ όπως πάντα πήγαν το αφήγημα της «επιτυχίας» ακόμα παραπέρα.  Ο Δ. Οικονόμου απεφάνθη ότι πλέον οι υπουργοί αυτοί που ήταν μαζί με τον Κυρ. Μητσοτάκη στο Ελληνικό είναι «αμετακίνητοι» αναφερόμενος προφανώς στον Αδ. Γεωργιάδη και την Λίνα Μενδώνη που «κινδυνεύουν» σύμφωνα με τις διαρροές για τον επικείμενο ανασχηματισμό που όλο μετατίθεται.

Kατ. Μπρέγιαννη

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις