Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ.Μαμουλάκης: Εκτός πραγματικότητας ο κ. Θεοχάρης

Ο Υπουργός Θεοχάρης βρίσκεται εκτός πραγματικότητας τονίζει σε δήλωση του ο Χάρης Μαμουλάκης. "Ευθύνη όμως για όλα αυτά, έχει και ο κ. Μητσοτάκης, που επίσης ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου όλα βαίνουν καλώς στην οικονομία, στην εργασία, στην κοινωνία"

Με αφορμή την επίσκεψη στο Ηράκλειο και τις δημόσιες τοποθετήσεις του Υπουργού Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι ξεναγοί, οι οδηγοί, οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων, οι τουριστικοί πράκτορες και οι ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού, το σύνολο των φορέων και των ανθρώπων που ασχολούνται με τον κλάδο έμμεσα ή άμεσα, βρίσκονται σε απόγνωση.

Ο κ. Θεοχάρης, αντί να φροντίσει να διορθωθούν τα επαναλαμβανόμενα λάθη του, που πλήττουν τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας με τραγικό αντίκτυπο σε εργαζομένους, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, περιορίζεται σε περιοδείες ανά την Ελλάδα, αυτό-χειροκροτούμενος για τα «κατορθώματά» του.

Προφανώς και αδυνατεί να αντιληφθεί ότι με τις 3ήμερες διακοπές του στην Κρήτη, ξένοι επισκέπτες δεν προσελκύονται. Ότι με διαφημίσεις με κλεμμένα σλόγκαν και Πρωθυπουργικά ηλιοβασιλέματα, δουλειά δεν γίνεται. Ότι με πρόχειρες κινήσεις στο παρά πέντε, όπως αυτή για την Φόρμα Εντοπισμού Επιβατών που μας εξέθεσε διεθνώς με την περιβόητη ιστοσελίδα που υπολειτουργεί, μόνο ακυρώσεις επιτυγχάνονται.

Ο κ. Υπουργός βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Ευθύνη όμως για όλα αυτά, έχει και ο κ. Μητσοτάκης, που επίσης ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου όλα βαίνουν καλώς στην οικονομία, στην εργασία, στην κοινωνία. Τους καλούμε να επιστρέψουν στην πραγματικότητα και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας. Αν δεν γνωρίζουν τον τρόπο, ας συμβουλευτούν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι, είναι στη διάθεσή τους».

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις