Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Σταματήστε την καθυστέρηση!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σταματήστε την καθυστέρηση!

“Μην τους καθυστερείτε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος” τόνισε ο Νίκος Παππάς παροτρύνοντας τους εκπροσώπους των τραπεζών να σταματήσουν τα διαδικαστικά εμπόδια για την καταβολή της αποζημίωσης στους 850 εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας”. Κατά την ενημέρωση της Βουλής για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε στους εκπροσώπους των τραπεζών ότι κι οι ίδιοι γνωρίζουν πως τελικά οι εργαζόμενοι της “Ελευθεροτυπίας” θα δικαιωθούν κι η καθυστέρηση δεν έχει κάποιο νόημα.

Η παρέμβαση του Ν. Παππά παρέσυρε και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επίσης στήριξε τους εργαζόμενους της «Ελευθεροτυπίας». Ο Άδ. Γεωργιάδης μετέφερε... «αίτημα» της κυβέρνησης προς τους εκπροσώπους των τραπεζών για γρήγορη διευθέτηση του ζητήματος παρατηρώντας ότι η αίτηση αναστολής που κατέθεσαν είναι «παντελώς απαράδεκτη». Ο Άδ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «δεν νομίζω ότι θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα» αν οι εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» προηγούνταν στην εκτέλεση των αξιώσεών τους. Εδώ δεν κατέρρευσε με τα δάνεια Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL