Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.5°C26.6°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
20.2°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C22.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
19.8°C23.8°C
5 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
3 BF 36%
Όταν δεν αρκούν τα Ellinika Hoaxes, αναλαμβάνει η Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όταν δεν αρκούν τα Ellinika Hoaxes, αναλαμβάνει η Ν.Δ.

Τα Ellinika Hoaxes αναγκάστηκαν να παραδεχθούν το λάθος τους και την παραπληροφόρηση στην οποία υπέπεσαν καταγγέλλοντας για fake news τα σάιτ που δημοσίευσαν την είδηση ότι καταργήθηκαν τα καλλιτεχνικά μαθήματα.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις εκπαιδευτικών και της ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, αναγκάστηκαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια. Αυτά παθαίνει όποιος ακολουθεί άκριτα τα non paper της Ν.Δ. χωρίς να προχωρεί σε διασταύρωση.

Ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας επανήλθε. Αφού δεν πέτυχαν τα Ellinika Hoaxes να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, ανέλαβε η Ν. Κεραμέως, με τη γνωστή τακτική να καταγγέλλει όλους τους άλλους όταν οι αποφάσεις τους δημιουργούν αντιδράσεις.

Είναι εμφανής η ανάγκη για μια αδιάβλητη διαδικασία αναγνώρισης των fake news από έναν επίσημο φορέα διαχείρισης, που θα σέβεται τη δημοσιογραφική έρευνα, θα πραγματοποιεί την απαιτούμενη διασταύρωση και δεν θα σύρεται και φέρεται από πολιτικές σκοπιμότητες και γραφεία Τύπου.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL