Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Τελικά, η διασπάθιση δημοσίου χρήματος για τη Ν.Δ. «έχει πλάκα»; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τελικά, η διασπάθιση δημοσίου χρήματος για τη Ν.Δ. «έχει πλάκα»; (Video)

Η ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ. Ν. Ρωμανό ήταν ευκρινής και ξεκάθαρη  γιατί δεν δίνεται στην δημοσιότητα η λίστα με τα ονόματα των μέσων και τα ποσά που πήραν όπως ζητάει δηλαδή η αξιωματική αντιπολίτευση για λόγους διαφάνειας.

Η απάντηση όμως ήταν αν μη τι άλλο ήταν κωμικοτραγική για τον τρόπο που σκέφτονται μερικοί στη Ν.Δ. «Έχει πολύ πλάκα αυτό το θέμα» είπε για να εισπράξει την έντονη αντίδραση τόσο του Χρήστου Γιαννούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ΚΙΝΑΛ.

«Γιατί δεν δίνεται τη λίστα στη δημοσιότητα; Γιατί φοβούνται» είπε ο κ. Γιαννούλης.

Ο κ. Ρωμανός επέμενε ότι έχουν απαντηθεί όλα με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και τον Χ. Γιαννούλη να του απαντά: «Ποιον κοροϊδεύετε; Τα ποσά δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Γιατί κρύβεστε;»

Με πατενταρισμένες απαντήσεις της ακραίας τάσης της Ν.Δ. ο Ρωμανός προσπάθησε να πετάξει το μπαλάκι στο ΣΥΡΙΖΑ και όταν αυτό δεν επετεύχθη έριξε και μια «Βενεζουέλα» στο τραπέζι… αντιγράφοντας την κ. Βούλτεψη.

Όπως είπε ο ειδικά εκπαιδευμένος στα επικοινωνιακά μαθήματα διαστρέβλωσης της Ν.Δ. «τις επόμενες μέρες θα δοθούν και τα ποσά του τι δόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Να μάθουμε ποιες εταιρείες έπαιρναν από τράπεζες, ΔΕΚΟ, κρατικές καμπάνιες, το δημοψήφισμα πως έγινε;»

Αλλά για τα λεφτά που δόθηκαν στα ΜΜΕ θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ένα χρόνο και βλέπουμε…

Υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «τα λεφτά δεν έχουν δοθεί γιατί υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία και όταν κλείσει η διαδικασία και τελειώσουμε με τον κορωνοϊό θα δοθεί απολογισμός»!

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL