Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Και η Ν. Μπακογιάννη περιμένει να δοθούν οι λίστες με τα ποσά στα ΜΜΕ για το "Μένουμε Σπίτι" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Και η Ν. Μπακογιάννη περιμένει να δοθούν οι λίστες με τα ποσά στα ΜΜΕ για το "Μένουμε Σπίτι" (Video)

Έτσι ενώ αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στα «λαθρόβια έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ» προκαλώντας την αντίδραση όπως ήταν φυσικό του συνομιλητή της, Πάνου Σκουρλέτη «Τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, Η ΑΥΓΗ και το ρ/δ Στο Κόκκινο. Θέλετε να τα κλείσετε;»

Ωστόσο στη συνέχεια η Ν. Μπακογιάννη απολογήθηκε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και στην ερώτηση του Π. Σκουρλέτη με τι κριτήρια έγινε η επιλογή των ΜΜΕ και γιατί έμεινε απ’ έξω το Documento που πουλάει μερικές χιλιάδες φύλλα δεν μπόρεσε επί της ουσίας να απαντήσει.

Πρόσθεσε όμως ότι: «Το σύνολο των χρηματοδοτήσεων μετά το τέλος της καμπάνιας θα σας δοθεί» είπε στον Πάνο Σκουρλέτη προσθέτοντας ότι η Ν.Δ. θα δώσει στην δημοσιότητα που δώσαμε τα χρήματα.

«Εγώ θα δω τον κατάλογο με όλες τις χρηματοδοτήσεις και τότε θα κουβεντιάσουμε αν έπρεπε να πάρει, ο χ, ο ψ ή ο ω. Το βέβαιο είναι ότι η καμπάνια έπρεπε να πάει παντού».

«Και το ΣΚΟΙΛ Ελικίκου έπρεπε να πάει παντού. Πανδημία αναθέσεων έχετε κάνει» αντέτεινε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή εκείνη συνέχισε την παραφιλολογία περί διαπλοκής στον ΣΥΡΙΖΑ ο Π. Σκουρλέτης απάντησε:

- Μιλάτε εσείς; Το κόμμα της διαπλοκής μιλάει για τον Τύπο; Την χρεοκοπία την πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες.

 «Περιμένω να δοθούν» οι λίστες με τα ποσά. Όλα αυτά πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια» υποστήριξε τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας ότι «είναι η άποψή της».

Kατ. Μπρέγιαννη

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL