Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.2°C22.6°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.5°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.0°C19.4°C
1 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.3°C22.5°C
4 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C21.8°C
0 BF 63%
Μικραίνουμε τις αποστάσεις...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μικραίνουμε τις αποστάσεις...

Πολλές φορές χθες ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ζήτησε να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας για τον κορωνοϊό κι όταν κάποια στιγμή είδε να υπάρχει συνωστισμός από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους, «απείλησε» αστειευόμενος: «Κρατάτε αποστάσεις γιατί θα φωνάξω κατευθείαν τον Χαρδαλιά να μας μαζέψει όλους».

Βέβαια, σε ορισμένες περιπτώσεις οι αποστάσεις δεν γινόταν να τηρηθούν, αφού ορισμένες και ορισμένοι με το που τον έβλεπαν, έσπευδαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν. «Δεν είναι εποχή για φιλιά...» τους έλεγε, ενώ ο ίδιος χαιρετούσε προτείνοντας τον αγκώνα του.

Αργότερα, ωστόσο, στη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σχολίασε τη μεγάλη απόσταση που είχαν οι καρέκλες των συμμετεχόντων μεταξύ τους λέγοντας: «Γιατί είμαστε σε τόση μεγάλη απόσταση; Εμείς έχουμε στόχο να μικρύνουμε την απόσταση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη μεσαία τάξη την οποία εκπροσωπείτε...». Και από το αποτέλεσμα της σύσκεψης μάλλον ο στόχος επιτεύχθηκε, αφού η πλειονότητα των συμμετεχόντων έδειξε να συμφωνεί με τις προτάσεις του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL